18 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Maslak ve Ataşehir'de inşa edilen My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. Projelerde teslimler hemen gerçekleşiyor.



Ağaoğlu My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olan kampanya kapsamında Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. Projede yüzde 1 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. 


Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği ve yüzde 1 peşinat kampanyası hemen teslim dairelerde 13 Şubat tarihinden itibaren başlayacak ve 3 hafta süreyle geçerli olacak.


My Home Maslak projesi;

Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks  ve 4,5 oda 1 salon dubleks  olarak dizayn edilen My Home Maslak'ta 786 adet daire bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projede yer alan konutların alanları 41 metrekareden başlıyor, 351 metrekareye kadar ulaşıyor. 


My Towerland projesi;

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen My Towerland Konutları 3 bin 500 adet daireden oluşuyor. Proje 1 milyon metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Teslimleri hemen gerçekleşen My Towerland Evleri'nin iş merkezlerine, TEM ve E-5 Karayolu'na ulaşım kolaylığı bulunuyor. Projede dairelerin büyüklükleri 80 ile 342 metrekare arasında değişiyor.


Andromeda Gold projesi;

Toplam 398 adet daireden meydana gelen Andromeda Gold Konutları Uluslarası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın mesafede yer alıyor.  Ağaoğlu İnşaat  imzası taşıyan proje zemin+51 katlı olarak dizayn edildi. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön