18 / 04 / 2024

Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki yeni projesi My Newwork!

Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki yeni projesi My Newwork!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni projesi My Newwork projesini Ataşehir'de hayata geçirecek. 345 bağımsız bölüm yer alacak olan projede tiyatro salonu, sanat galerisi gibi alanlar yer alacak.



İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi ile ilgi odağı haline gelen Ataşehir'de ofis ihtiyacının artması üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu, My Newwork projesini hayata geçirme kararı aldı. Tasarımı, fonksiyonelliği ve bulunduğu konum itibarıyla dikkat çeken proje 345 bağımsız bölümden oluşacak. Projede ofisler haricinde restoran, kafe, mağazalar gibi alanlar da bulunacak. 

Projede yer alan tiyatro ve sanat galerisi de önemli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapmayı hedefleyecek. Yüksek yatırım değeri ve kira getirişi sağlayacak proje, ileri teknolojisinin yanı sıra İstanbul'a hakim manzara terasıyla ilgi odağı olacak. 

Projenin merkezi konumu, köprüler ve bağlantı yollarına olan yakınlığına dikkat çekilirken, projenin yer alacağı lokasyonda bulunan AVM, okul, hastane ve restoranlar da önemli bir avantaj sağlıyor. 


ONLARCA YILLIK DENEYİMLE KURGULANDI


Ağaoğlu Şirketler Grubu Projeler Koordinatörü Murad Acar günümüzde iletişimi teknoloji ile bir araya getiren mimari yapıların inşaat sektörüne artı değer kattığına işaret ederek şunları anlattı: "Tasarımcılar bilgi birikimlerini değişen teknoloji ile birleştirerek yatırımcıların ihtiyaçlarını doğru tespit etmeli ve bu doğrultuda çalışmaları hayata geçirmeli. Bu şekilde ortaya çıkan projelerin başarısız olması imkânsızdır. Uluslararası Finans Merkezi ve yılda 25G etkinliğin yapıldığı Ülker Arena spor salonunun yanında yer alacak olan My Newwork, yatırımcılara çalışma ve eğlence hayatını bir arada sunuyor. Genel ulaşım kolaylığına sahip lokasyonu ile park sorununa çözüm olan, doğal gün ışığını değerlendirerek enerji verimliliğini arttıran, yatay ve düşey taşıma çözümleri ile teknolojik ihtiyaç omurgasını sağlayan My Newwork, gerek mimari grubun 1978'den beri, gerekse Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun 1981'den günümüze gelen deneyimleri sonucu ortaya çıktı." 


Cazibe Kaynağı Olacak


Ağaoğlu Şirketler Grubu Proje Geliştirme Grup Müdürü Gülnur Meraklı optimum kullanımlı, geniş metrekareli ve ferah alanlar üzerine kurulacak My Newwork'ün günümüz modern ofislerinin vizyonunu taşıyan butik bir proje olarak planlandığını kaydederek, "My Newwork projesi aynı zamanda hem ofislere hem de çevrede bulunan yerleşik konut alanlarına hizmet edecek, sosyal kültürel alanlar, zengin yeme içme birimleri, alışveriş çeşitliliği imkanı sunduğu için merkezi bir cazibe kaynağı olacak" dedi. 


Posta


Geri Dön