19 / 04 / 2024

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.




Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile  Şile Otobanı  arasında kalan  arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.


Mehmet Akif Mahallesi Şile Otobanı paralelindeki ve geçtiğimiz senelerde kurban alanı olarak kullanılan arazide bu sefer de terk alanı tartışması yaşanıyor.  Arazinin; dini okul ve sosyal alan olan terk alanlarının iptali için Ağaoğlu’nun Büyükşehir’e müracaat ettiği ortaya çıktı. Arazinin tamamını inşaat alanı olarak kullanma niyetinde olan Ağaoğlu’nun alanda ne zaman inşaat çalışmasına başlayacağı merak ediliyor.  Öte yandan konu ilçe meclisine de taşındı. Çekmeköy Belediye Meclisi CHP Grubu konunun açıklığa kavuşması için sözlü bir önerge sundu.  



Flash Haber


Geri Dön