24 / 04 / 2024

Agenapark'ta satılık evler 400 TL taksitle! Hemen teslim!

Agenapark'ta satılık evler 400 TL taksitle! Hemen teslim!

Esenyurt’ta inşa edilen ve 2009 yılında yaşamın başladığı Agenapark’ta satılık evler 400 TL taksitle satılıyor. Projede konut fiyatları 120 bin TL’den başlıyor…



Agena Park’ta başlatılan kampanyaya göre ‘hemen teslim’ evler masrafsız, komisyonsuz ve dosya masrafsız, 120 aya varan taksitle satılıyor. Ayrıca ara ödeme de yapılmıyor…

Agena Park projesinde alanları 90 ile116 metrekare arasında değişen 1+1´ler 120 bin TL ila 160 bin TL’ye, alanları 115 ile128 metrekare arasında değişen  2+1´ler 170 bin TL ila 198 bin TL’ye, 153-167 metrekare 3+1´ler 196 bin TL ila 260 bin TL’ye ve 218-231 metrekare 4+1´ler 360 bin TL ila 425 bin TL’ye satılıyor.

Agena Park’ta yüzde 10 peşinatla 48 ay, yüzde 25 peşinatla 60 ay, yüzde 40 peşinatla 72 ay, yüzde 50 peşinatla 90 ay ve yüzde 60 peşinatla 120 ay sıfır faizle taksit yapılıyor.  Peşinatlar 12 bin TL´den, aylık taksitler ise 400 TL´den başlangıç gösteriyor.

Kumuşoğlu İnşaat’ın yapımını 2009 yılında tamamladığı projenin temeli 2007’de atıldı. 17 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Agena Park projesinin inşaat alanı ise 34 bin metrekare.
Agena Park Evleri, 12 katlı 8 blokta 340 konuttan meydana geliyor.  Agena Park’ta konutların yanı sıra; açık ve kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kafe, lokanta, çok amaçlı spor birimleri, sauna ve Türk hamamı, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, elektronik giriş-çıkışlı denetim ve güvenlik sistemi bulunuyor.

Agena; Kuzey yarımkürede yön bulmayı sağlayan Kuzey Yıldızının yani Polaris’in, Güney yarımküre versiyonu. Proje ismini bu yıldızdan alıyor. Agena Park, son yıllarda özellikle konut ve işyeri projeleri ile yükselen yıldız haline gelen Bahçeşehir, Esenkent, Esenyurt ekseninde inşa ediliyor ve görsel özellikleri yanında bölgesel hakimiyetiyle de takip edilecek bir yıldız olmaya aday olarak projelendirildi. TEM otoyoluna 1 kilometre, D-100 (eski E-5) karayoluna 5 kilometre mesafede olmasından ötürü her yere kısa zamanda ulaşım imkanı buluyor.

Agena Park’ta kafe (restaurant), yaz-kış yüzme olanağı sağlayan kapalı yüzme havuzu, sağlıklı yaşam için spor merkezi, saunası ve Türk hamamı bulunuyor. Ayrıca, çocuklara taşıt korkusu yaşatmayacak ve oyunlarını güven içinde oynama fırsatı sunan çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanı, komşuluk ilişkilerine ivme kazandıracak kamelyalar ve süs havuzlarıyla “yükselen yaşam yıldızınızı” sunuyor.

Agena Park projesinde buna ilave olarak, kombi ve panel radyatörler, ankastre mutfak ürünleri, hidrofor sayesinde kesintisiz su, merkezi uydu sistemi ve kablo TV altyapısı, görüntülü diafon sistemi, ıslak zeminler birinci sınıf seramik, salon ve odalar birinci sınıf laminant parke, proje çözümlerine göre banyolarda Hilton veya etejerli lavabo, birinci sınıf bataryalar, PVC doğramalar ve ısı yalıtımlı cam, jeneratör sayesinde kesintisiz elektrik, mantolama sistemiyle gerçekleştirilen ısı ve ses yalıtımı sayesinde kışın sıcağın, yazın serinliğin keyfini sürebileceğiniz bir yaşam alanı, aracınızın yazın güneşten kışın yağmur ve kardan etkilenmemesi için açık - kapalı otopark, Agena Park sakinlerinin gönül rahatlığı içerisinde olabileceği, günün 24 saatinde kameralı site güvenliği ve elektronik giriş–çıkış denetimli güvenlik sistemi sağlanacaktır. Mahal listesi kapsamında kullanılacak tüm malzemeler TSE veya ilgili standartlara uygun olacak.

Agena Park projesi, günümüz çağdaş inşaat teknolojileri dikkate alınarak Zemin Etüt raporu, ilgili yasal ve teknik standartlar çerçevesinde hazırlatılmıştır. Radye jeneral temel ve tünel kalıp teknolojisi kullanılarak inşa edilen Agena Park’ta, binaların depreme karşı güvenliği en üst düzeye çıkarıldı.

0212 450 25 50
www.agenapark.com

[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön