19 / 04 / 2024

AGM Group markalı konut projelerinde yeniliğe gidiyor!

AGM Group markalı konut projelerinde yeniliğe gidiyor!

AGM Group, hayata geçireceği markalı konut projeleri ile inşaat sektöründeki klişe standartlara yeni bir boyut kazandıracak.



Son yıllarda inşaat sektöründe adından sıklıkla söz ettiren kurumların başında yer alan AGM Group, hayata geçireceği markalı konut projeleri ile inşaat sektöründeki klişe standartlara yeni bir boyut kazandıracak. 



Kısa sürede şirketini sektöründe üst sıralara taşımayı başaran AGM Group Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Öztürk; "Uzun yıllardır ticaret hayatının içerisinde, Akçansa gibi ülkemizin gururu olan şirketlerin önemli bir stratejik ortağı olarak faaliyet gösterdik. Ticari tecrübemiz ve etik değerlerimiz ile faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde ses getiren işere imza attık. İnşaat sektöründe de proje geliştirme ve uygulama konusunda standartların çok üzerinde işlere imza atacağız" dedi. 



MARKALI KONUT PROJELERİ YAPACAĞIZ

İlk projesini İstanbul Başakşehir'de hayata geçirecek olan AGM Group, ikinci projesi içinde İstanbul'da arge çalışmalarına devam ediyor. Kademeli olarak inşaat sektöründe yatırım yapma hedefinde olduğunu belirten AGM Group Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Öztürk farklı sektörlerde de yatırım planlarını şimdiden oluşturmuş durumda. 



AGM GROUP GIDA VE TURİZM SEKTÖRÜNDE'DE YAPTIRIMLARIMIZ OLACAK 

Genç yaşta yakaladığı başarıdan aldığı güçle yatırım yapma konusunda kararlı adımlar atan Gökhan Öztürk turizm ve gıda sektörlerinde de yatırım yapma hazırlığında. Güçlü bir Türkiye'nin üretim yaparak olacağına inanıyorum diyerek sözlerini devam ettiren Gökhan Öztürk; "Ülkemiz son 15 yıldır iyi bir yönetimin neticesinde uluslararası alanda hak ettiği noktaya gelmeyi başardı. Muhteşem bir potansiyelimiz olduğunu ve bunun usta eller ile ortaya çıkabileceğini hep birlikte gördük. Türkiye olarak varacağımız daha hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmada her bir vatandaşın kendi sorumluluk alanı içerisinde sorumluluğu bulunmaktadır. Ben bir iş adamı olarak, enerjim, bilgim ve tecrübemle ülkemin daha iyi noktalara gelebilmesi adına üzerime düşen sorumluluğu yerine getirme amacındayım. Attığım her adımı, gerçekleştirmeyi planladığım her bir yatırımı milliyetçi bir anlayışla hareket ederek pratiğe dönüştürüyorum. Güçlü bir Türkiye'nin ancak ve ancak bu bilinç ve sorumluluk anlayışı ile olacağına yürekten inanmaktayım" dedi. 



Sosyal sorumluluk projesi kapsamında spor dünyasına yaptığı katkılarla bilinen Gökhan Öztürk, 2015 yılında Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un da sponsorları arasındaydı. 



www.agmgroup.com.tr 



Milliyet


Geri Dön