23 / 04 / 2024

Ağrı Abdulkadir Geylani Camii ibadete açıldı!

Ağrı Abdulkadir Geylani Camii ibadete açıldı!

Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Camii’nin açılışına katıldı. Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi.



Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Camii’nin açılışına katıldı. Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi. Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, camiyi yaptıran Hacı İsmet Bey’e şifa dileklerinde bulundu. Böyle hayır ve hasaneti yapanların sayısının çoğalması temennisinde bulunan Vali Işın, "Ağrılılar çok dindar insanlardır. Peygamber sevgisi, Allah sevgisi ile dolu insanlardır. Size hizmet etmekten dolayı da çok mutluyum" dedi.


Memleket ve millet için dua isteyen Vali Işın, "Allah bana, size güzel bir ortamda ve güzel bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Allah huzurumuzu bozmasın. Huzur içerisinde ibadetimizi yapmayı nasip etsin inşallah. Cami yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu. İl Müftü Vekili Şevket Dilmaç’ın okuduğu duadan sonrası Vali Işın, kurdeleyi kesti.


Milliyet


Geri Dön