16 / 04 / 2024

Ağrı Eleşkirt'te kaç tane okul inşa ediliyor?

Ağrı Eleşkirt'te kaç tane okul inşa ediliyor?

Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Topsakaloğlu, ilçede yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu. Topsakaloğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın burada çok büyük hizmetler yaptığını görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.



Kaymakam Topsakaloğlu, yapımı devam eden Eleşkirt Ortaokulu, Eleşkirt İmam Hatip Lisesi ve Hürriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt’tan bilgi aldı. Kaymakam Topsakaloğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın burada çok büyük hizmetler yaptığını görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu inşaatların bitmesiyle Eleşkirt’in çehresinin değişeceğini, eğitimin kalitesinin hızla artmaya başlayacağını görmekten duyduğu memnuniyeti ve heyecanı ifade etti.

Kaymakam Topsakaloğlu’na refakat eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt ise, "Bu okulların bitmesiyle Eleşkirt ilçesinin 100 yıllık okul ihtiyacının karşılandığını söylemek abartı olmaz. Kaymakamın ayağının tozuyla okulları gezmesi, eğitime ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Böyle eğitim aşığı bir kaymakamla çalışmak işimizi çok kolaylaştıracaktır” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön