16 / 04 / 2024

Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı!

 Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti.



Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi  temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti. 


Temel atma törenine Ağrı Valisi Musa Işın, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Milletvekili adayları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, iş adamları ve çok sayıda Ağrılı vatandaşlar katılım sağladı.


‘Ağrılılar olarak guruluyuz’


Esenyurt Ağrılılar Derneği Başkan ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olan Şerafettin Öztürk açılış konuşması yaparak Ağrı Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


Öztürk, “ Esenyurt ’ta bizler 5 yıl önce Ağrı Derneğimizi kurarken kısa sürede böyle başarı kimsenin aklına gelmezdi. Fakat bizler gece gündüz kendimizi memleketimize adayarak, tüm hemşerilerimizi bir araya getirdik ve derneğimizi kurduk. Nüfusu hızla artan Esenyurt ilçemizde bizlerde Ağrı Derneği olarak halkımıza ve milletimize neler yapabiliriz diye çalışmalar içerisine girdik. Bizler bugün Ağrılılar olarak gururluyuz. Bu aşamalarda bizlere her zaman destek olan ve bu gururu bizlere yaşatan Esenyurt ’un mimarı Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na Ağrılılar adına teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


Geri Dön