24 / 04 / 2024

Ahmet çelik: Konseptli konut projelerine devam edeceğiz!

Ahmet çelik: Konseptli konut projelerine devam edeceğiz!

Bosphorus projesi ile adını dünyaya duyuran Sinpaş'ın Yönetim Kurulu üyesi Ahmet çelik, şirketin projelerini ve gayrimenkul sektörüne yönelik beklentilerini anlattı



Sinpaş'ı duymayan yok gibi. Bu günlere nasıl geldi, biraz bahseder misiniz

37 yıllık tecrübemiz ile inşaat sek törüne her zaman yenilik ve farklılık getiren projelere imza atıyoruz. Sinpa olarak, on binlerce konut projesi geliştirmekte ve yüz binlerce metrek; proje geliştirmeye devam etmekteyiz.

Sinpaş projelerine dönüp baktığımı; gurur duyduğumuz, keyifle yaşanan mekanlar ürettiğimizi görüyorum. çekmeköy Bölgesine adım attığımızda o bölgenin bugünlere geleceğini kaliteli yaşam mekanları üretmek ve güzel eserler bırakabilmek.

MARKA PROJE FABRİKASI

Sinpaş Yapı olarak Marenegro, Central Life gibi projelerin yanında ticari projelerimiz ile de tanınıyoruz. 2010 yılında hayata geçirdiğimiz ve 2011'de hayat bulacak konseptli konut projelerimiz ile de Sinpaş Yapı olarak sektördeki yerimizi güçlendireceğimizi düşünüyoruz. 2010 yılında Kelebekia projesini hayata geçirdik.

BİYOLOJİK GOLLÜ KELEBEKİA

Başka bölgelerde de varsınız ama çekmeköy etrafında yoğunlaşmışsınız

Evet. Kelebekia, yatırım değeri çok yüksek olan bir bölgede, Sancaktepe'de yer alıyor. Projenin ortasında kelebek şeklinde bir biyolojik göl var. Gölün biyolojik olması hem işletme maliyetini düşürüyor, hem de neredeyse içilebilir derecede temiz bir su sağlıyor. Kelebekia'da 47 dönümde sadece 440 konut var. Konutların tamamı göle ve peyzaj alanına bakıyor. Projenin yüzde 70i 4 ay gibi kısa bir sürede satıldı.

2010'da hayat bulan ikinci konut projemiz ise Antepia. Bu proje bizim için ilkleri barındırıyor.

Sinpaş Yapı olarak ilk kez İstanbul dışında bir projeye imza attık. Ayrıca proje kendi içinde de ilkleri barındırıyor. 75 bin metrekarelik bir gölet yer alıyor ki bu dünyanın en büyük biyolojik göfeti. Yine proje içindeki golf ve yelken kulübü bölge insanı için ilk özelliği taşıyor.

Suyunun güzelliğinden ve bolluğundan dolayı eski adı Ayıntap yani 'Suyun Gözü' olan Gaziantep'in bu özelliği Antepia projemizin doğuş fikrini ve aynı zamanda ana konseptini oluşturmaktadır.

ANTEPİA DEĞER KATTI

Biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına sahip evleriyle proje, Gaziantep'in gelenekleri ve tarihi dokusundan uzaklaşmadan lüks, seçkin ve keyifli bir yaşam sunacak.

3 bin 470 konutluk bir proje olan Antepia, kendi içinde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen şehir ölçeğinde bir proje diyebiliriz. Projemizde, 2+1 den 7+2 yalıya kadar uzanan birçok konut çeşidi var. 1,2 milyar dolar yatırımla inşasına başlanan Antepia, projenin geneline hakim olan biyolojik golleriyle, denizi ve deniz yaşamını Gaziantep'e getirdi diyebiliriz. Yine İstanbul'da 2010'da satışına başladığımız Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites projelerimiz de tüm diğer projelerimizde olduğu gibi konsepti ve mimari anlayışıyla oldukça dikkat çekiyor. 355 süitin yer aldığı Ottomare projemiz, şehrin merkezinde denize kıyısı olan lüks bir yaşam sunuyor. 13 bin 400 m2 alan üzerine kurulu olan projemizi Aralık 2012'de sahiplerine teslim etme ¬yi planlıyoruz.

Tüm bu projelerin dışında, 2011'de tanıtıma çıkaracağımız  Ankara  ve İstanbul'da 2 yeni projemiz daha olacak.
Yeni şžafak


Geri Dön