19 / 04 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri'de kentsel dönüşümü anlattı!

Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri'de kentsel dönüşümü anlattı!

Yunus Emre ve Seyranı Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"İçiniz rahat olsun, sızın için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz." dedi.



Yunus Emre ve Seyranı Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"İçiniz rahat olsun, sızın için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz. Sahada sürekli araştınna ve incelemeler yaparak projeleri en ince ayrıntılarına kadar inceleyerek, sızı daha fazla nasıl mutlu ederiz, size daha çok nasıl fayda sağlarız onun gayretindeyiz" diyerek vatandaşın yüreğine su serpti. 


'Yeni Kayseri Kocasınan'da Kurulacak, Kocasinan Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Alım et Çolakbayrakdar." Hayatı kolaylaştınnak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için gece-gündüz demeden yoğun bir gayretin içindeyiz. 

Kentsel dönüşümle; gelişim, değişim ve dönüşüm oluşturacağız. 

Kocasinan'a venı bir kimlik kazandınyoruz. Kentsel dönüşüm tarzımız farkımızı ortaya koyacak Kentsel dönüşümde kamu. vatandaş ve müteahhıtı ayakta tutan, her 3 tarafı da memnun edecek bir uygulamayı hayata geçireceğiz. Uygulayacağımız kentsel dönüşümden vatandaşlarımız memnun olacak, yeni evinde huzur bulacak. Bize güvenin inanın. ıçıııız ralıat olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Yunus Emre ve Seyranı1 de uygulanacak kentsel dönüşüm çalışmasından faydalanacak ve çalışmayı merak eden vatandaşlar da Başkan Çolakbayrakdar'a merak ettikleri konularla ilgili çeşitli sorular sorarak kaygılı geldikleri yerde ıçı rahatlamış bir şekilde," Size güveniyoruz. Çok güzel projeleri gerçekleştireceğinize inanıyoruz inşallah hemen gerçekleşir. Allah kolaylık versin" şeklinde duygulanın Kocasinan Belediye Başkam Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm uygulanacak mahallelerde incelemeler yaparak vatandaşlara hazırlanan projeler ve yapılan çalışmalar hakkında müjdeli haberler verdi. 


Kayseri Haber


Geri Dön