28 / 03 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'a yeni yollar yapılacak!

 Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'a yeni yollar yapılacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesini inceledi. Çolakbayrakdar, “Yeni Kocasinan’ın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz.” diye konuştu.



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet bölgesinde kurulum aşamasında olan asfalt plent tesisini inceledi. Çevre dostu özelliği ile 154 bin metrekare alana sahip Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, asfalt plenti hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.


Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini vurgulayarak, “Yeni Kocasinan’ın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz.” dedi.


“Asfalt sezonuyla ‘Yeni Kocasinan’da yeni yollar yaparak ve yenileyerek, yollarımızı daha konforlu hale getireceğiz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Burası tamamlandığında Kayseri’de hem özel sektör hem de kamu kuruluşları bakımından en modern ve en yüksek kapasiteli tesis olacak. Ayrıca tesisimiz çevreci teknolojiyle donatılmıştır. Hiçbir şekilde çevreye toz ile ilgili emisyon bırakmayacak bir şekilde tasarlanmıştır. Zaman içerisinde agregası üretme hem de enerjisini üretme noktasında birbirini tamamlayacak. Tesisin şuanda birinci aşamasındayız. Asfalt tesisinin çalışmaya başlamasıyla birlikte diğer bölümlerini de zaman içerisinde ekleyerek, şehrimize, Kocasinan’ımıza hizmet verir hale getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ı her yönüyle daha ileriye taşıyarak, en güzel hizmetleri vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Yeni tesisimiz Kocasinan’a, şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” diyerek sözlerini noktaladı.


Milliyet


Geri Dön