27 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu, Manisa'da toplu açılış törenine katılacak!

Ahmet Davutoğlu, Manisa'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, aynı günün akşamı da İzmir’e geçecek.



Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi toplu açılış töreni yapmak üzere 25 Mart Cuma günü Manisa'ya gelecek. Cuma namazını kentte kılacak Başbakan Davutoğlu, kısa bir esnaf gezisi yapacak. Ardından da Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.


ÜÇ OKUL BİRDEN AÇACAK 

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün yeni binası ve yaklaşık 30 milyon liraya alt yapısı tamamlanan Spil Milli Parkı ile ikisi ilkokul ve biri ortaokul olmak üzere üç okulun, Gördes Maliye Binası'nın, Kırkağaç İzcilik ve Gençlik Kampı'nın, Selendi Spor Salonu'nun, Manisa SGK İl Müdürlüğü'nün yeni binasının, 5 bin kişilik Muradiye Spor Salonu'nun, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nun, Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi'nin, 100 kişilik ve 200 kişilik olmak üzere iki yurt binasının, Ahmetli, Sarıgöl, Alaşehir, Demirci ve Köprübaşı ilçelerde yapılan halı ve futbol sahalarının toplu açılışını yapacak.

Toplu açılış töreninin ardından AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret etmesi beklenen Başbakan Davutoğlu'nun daha sonra karayoluyla İzmir'e hareket edeceği belirtildi. Başbakan Davutoğlu İzmir'de en son 8 Mart tarihinde Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın da katılımıyla Türkiye- Yunanistan İş Formu'na katılmıştı.



Sabah Egeli



Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Başbakan Davutoğlu, yarın toplu açılışlar için Manisa’ya gelecek. Esnafı ziyaret edecek Davutoğlu, Muradiye’de yeni yapılan 4 bin kişilik spor salonunda toplu açılış törenine katılacak

Yarın Manisa'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplam değeri 250 milyon lirayı bulan yatırımları hizmete açacak. Saat 13.30'da Manisa'da partililer tarafından coşkuyla karşılanacak olan Başkaban Davutoğlu'na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun da eşlik etmesi bekleniyor.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Hatuniye Camii'nde Cuma Namazı'nı kılacağı, ardından esnafı ziyaret edeceğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ardından Muradiye'de yeni yapılan 4 bin kişilik spor salonunda toplu açılış töreni düzenleneceğini söyledi.


Okul ve yurt açılışı 


Başbakan Davutoğlu'nun Manisa İŞKUR binası, yaklaşık 30 milyon liralık Spil Dağı Milli Parkı, ikisi ilkokul, biri ortaokul olmak üzere üç okul, Gördes Maliye Binası, Kırkağaç İzcilik ve Gençlik Kampı, Selendi Spor Salonu, Manisa SGK İl Binası, Muradiye Spor Salonu, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu, Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi, Manisa merkezde biri 100 kişilik, diğeri 200 kişilik iki yurt, Ahmetli, Sarıgöl, Alaşehir, Demirci ve Köprübaşı gibi ilçelerde de halı saha ve futbol sahalarının açılışını yapacağı öğrenildi. Bu arada AK Parti İl Başkanları Toplantısı için Ankara'ya giden AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Manisa'nın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde karşılayacağını ve ağırlayacağını söyledi. 


Yeni Asır



Geri Dön