19 / 04 / 2024

Ahmet Ellialtıoğlu'nun fabrikası satışa çıktı!

Ahmet Ellialtıoğlu'nun fabrikası satışa çıktı!

Zeytinburnu Merkezefendi'deki Ahmet Kamil Ellialtıoğlu'nun fabrikası, ortaklığın giderilmesi için satışa çıktı



Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde açılan ortaklığın giderilmesi davasında Zeytinburnu Merkezefendi'deki Ahmet Kamil Ellialtıoğlu'nun fabrikası satışa çıktı.

Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde bulunan Ahmet Kamil Ellialtıoğlu'na ait olup, veraset yoluyla Ahmet Fevzi Ellialtıoğlu ve Mahmut Kamil Ellialtıoğlu'a intikal eden 10 bin 180 metrekare arsa ve üzerindeki fabrika 37 milyon 869 bin 944 TL'ye açık artırma ile satılacak.

Zeytinburnu 2. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü'ndeki kayıtlara göre Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi, 500 pafta, 2955 ada, 8 parsel sayılı arsa üzerindeki 10 bin 180 metrekare bahçeli kargir fabrikanın tamamı Ahmet Kamil Ellialtıoğlu adına kayıtlı. Ahmet Kamil Ellialtıoğlu'ndan varisleri Ahmet Fevzi Elllialtıoğlu ve Mahmut Kamil Ellialtıoğlu'na intikal eden taşınmazı şu anda faal olarak hizmet veren otogaz servisi kiracı olarak kullanıyor. Taşınmazın bulunduğu lokasyon E-5 e çok yakın mesafede olup, Topkapı İş Merkezi'nin ve fabrikaların bulunduğu merkezi bir yerde. Gayrimenkulün önünden geçen ulaşım kolaylığı olan bir bölgede çevre yoluna ve TEM oto yoluna kolayca ulaşılabilecek bir konumda bulunuyor.

Satış ihalesinin ilki Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda 10 Mayıs 2010 günü saat 1300-13.15 arasında yapılacak. Satış gerçekleşmediği takdirde 2. satış aynı yerde 20 Mayıs 2010 günü aynı saatler arasında tekrarlanacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön