29 / 03 / 2024

Ahmet Kırılmaz: Adana kentsel yapılaşmada cesur adımlar atmalı!

Ahmet Kırılmaz: Adana kentsel yapılaşmada cesur adımlar atmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Adana kentsel dönüşüm konusunda müteahhitlerin ve işletmelerin Adana için daha duyarlı olduklarının altını çizdi. "Adana kentsel yapılaşma konusunda daha cesur ve ileri adımlar atmak zorundadır" dedi.



Mersin Valisi Özdemir Çakacak, "Bu güzel ülkenin güzel insanları arasına nifak tohumu ekmek isteyenlere, birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere diyoruz ki, Çanakkale'ye baksınlar da bu kötü emellerinin asla ve asla gerçekleşmeyeceğini görsünler" AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ekonominin lokomotifi konumundaki sektörlerin başını çeken inşaat sektörünün  Adana  düzeyinde kaliteli, etkin ve güçlü hizmetler vermesi için çaba harcadıklarını belirterek, "Adana'nın Türkiye'ye model olmasını istiyoruz. AKAMDER olarak Adana'da kamu müteahhitleri olarak en iyi ve en üst düzeyde refah dolu bir yaşamın gerçekleştirilebilmesi gayreti içindeyiz." açıklamasında bulundu. 


Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz "AKAMDER in Adana gerçeği olduğunu vurguladığı konuşmasında Kentsel dönüşüm konusuna değindi. Bu konuda müteahhitlerin ve işletmelerin Adana için daha duyarlı olduklarının altını çizdi. Adana kentsel yapılaşma konusunda daha cesur ve ileri adımlar atmak zorundadır" dedi. 


Adana Vali yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş "Adana'daki STK ların kentin konumunda ve gelişmesinde önemli olduğunu ifade ederek AKAMDER in çalışmalarındaki sonuç anlamındaki başarılarını" dile getirdi. 


Yargıtay üyesi Reşit Özcan "Adana daki Başsavcılık günlerinde olduğu gibi Adana için her gelişmenin takipçisi olduğunu ve başarı dileklerini" açıkladı. 

Proğramın sponsorluğunu ve firma tanıtımı konusunda konuşan Krom Metal işletme sahibi Engin Hazar "Firma olarak Adana ve Ülke çapında özellikle yurt dışı ihracat anlamında önemli bir konumda olduklarını. 


Modüler su deposu, Su arıtma sistemleri, Bina ısı yalıtımı, Mantolama, EPS söve. Fuga, Taş yünü, Cam yünü ve Sandviç panel olarak iddialı olduklarını " açıklayarak "dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır. Hedef alanımız, yalnızca bulunduğumuz şehir veya ülke değil tüm dünyadır. 


Global ticaret hayatında bütünleşmiş üretim tesislerimizin getirdiği olanaklarla depolama sektöründe lider olma hedefimizin gerçekleşmekte olduğunu görüyoruz." Dedi ve devam eden konuşmasında " depo tasarımını yaptığı yeni üretim yöntemleri sayesinde, kaliteli ve yenilikçi üretimi ile, birinci sınıf bir dünya şirketi olmayı hedeflemektedir. 21 nci Yüzyıl'ın evrensel ticaret hayatında bir numara olabilmek için. tüm müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, hizmetler ve pazar stratejileri sunmaya devam etmektedir. Çalışanlarımıza, ortaklarımıza, müşterilerimize davranışlarımızda; karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük temel ilkelerimizdir.." 


Adana Beş Ocak


Geri Dön