20 / 04 / 2024

Ahmet Küçükbay: İnşaat sektörüne gireceğiz!

Ahmet Küçükbay: İnşaat sektörüne gireceğiz!

2015'te yeni yatırımlarla büyümek istediklerini vurgulayan Ahmet Küçükbay, inşaat sektörüne de gireceklerini açıkladı. Bu yıl temelini atacakları "By Towers" projesinden söz eden Küçükbay "İzmir'in en yüksek binasını biz yapacağız'' dedi.



2015'te yeni yatırımlarla büyümek istediklerini vurgulayan Ahmet Küçükbay: Ege'nin ülke sanayiine katkısını artırmak görevimiz. Omuz omuza mücadele edersek başarı kaçınılmaz Küçükbay Yağ Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, 2015'te ekonomiye daha fazla katkı yapmak istediklerini söyledi. Milliyet Ege yöneticileriyle Kordon Kule'de düzenlenen toplantıda bir araya gelen Küçükbay, "Ege Bölgesi'nin ülke sanayiine katkısını her geçen gün artırmak görevimiz. Zirveye giden yolda omuz omuza mücadele edersek başarı kaçınılmaz" dedi. 


Yağ sanayinde Türkiye'nin lider kuruluşu Küçükbay A.Ş. üretim, istihdam ve yeni yatırımlarıyla zirvedeki yerini koruyor. Yurt içinde İstanbul, Tekirdağ, Adana,  İzmir  Bornova, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve Kemalpaşa Akalan'da, yurt dışında ise Ai Hatipoğlu ve Bölge Reklam Müdürü Gülhan Kepençü'yle ekonomik gelişmeleri değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, 2015 yılından bir hayli umutlu olduklarını söyledi. 


2015'te kriz beklemiyoruz 

2015 yılından umutlu olduklarını, hükümetin aldığı önlemler sayesinde bu yıl kriz beklemediklerini kaydeden Ahmet Küçükbay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemiz, küresel piyasadaki risklere rağmen yere sağlam basıyor.  Bu yüzden kriz gelecekmiş gibi bir korkumuz yok. Ayçiçek ve zeytinyağı üretiminde geçmiş yıllara oranla çok daha iyi bir noktadayız. Yeni yatırımlarımızla, Orkide ve Ekiz markalarının birleşmesiyle daha da büyüyeceğiz. Dünyanın her tarafına ürünlerimizi gönderiyoruz. Orkide ve Ekiz ile 2015'te rakipsiz olacağımızı düşünüyorum. Ege ve İzmir'i daha üst sıralara taşıyacağız." 


By Tower, 52 katlı ve 250 metre 

Ahmet Küçükbay, inşaat sektörüne de gireceklerini açıkladı.  Bu yılın ilk çeyreğinde temelini atmayı planladıkları "By Towers" projesinden söz eden Küçükbay "İzmir'in en yüksek binasını biz yapacağız" dedi. Binanın 52 katlı ve 250 metre yüksekliğinde olacağını belirten Küçükbay, şu bilgileri verdi: "By Towers projemiz, yüzde 30'u konut, yüzde 70'i ofis olacak şekilde tasarlandı. Üç yılda tamamlamayı hedefliyoruz." Büyük kısmı ofis Küçükbay, sözlerini şöyle sürdürdü:" Ültra lüks bir inşaat olacak. 52 katlı binamız By Towers'ın anter yüksekliği, 250 metre. Brüt 90 bin metrekare alan üzerine çalışacağız. Egemak Kavşağı'nda, eski Başarı Koleji'nin bulunduğu alanda yükselecek gökdelen için İstanbul'dan, sektörün önde gelen üç firmasıyla görüşüyoruz. Üç ay içerisinde temelini atacağız. İşletme aşamasında Küçükbay Grup adına yakışır bir şekilde olması için uzman bir markayla işbirliği yapacağız." 


Milliyet Ege 


Geri Dön