18 / 04 / 2024

Ahmet Küçükbay: Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan proje bu yıl başlayacak!

Ahmet Küçükbay: Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan proje bu yıl başlayacak!

Orkide Yağ markasının da bağlı bulunduğu Küçükbay Grup, 2013 yılında yüzde 30 büyüdü. Küçükbay, "Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin, bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması söz konusu" dedi.



Orkide Yağ markasının da bağlı bulunduğu Küçükbay Grup, 2013 yılında yüzde 30 büyüdü. Yağ ve plastik sanayisinden eğitime, medyadan inşaat sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren grup, 1,3 milyar lira ciro elde etti. Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Küçükbay, 2014'te yüzde 35'i aşan büyüme hedefine ulaşmayı planladıklarını söyledi. Küçükbay, "Hem ülke hem de kuruluş olarak önümüz açık, hedeflerimiz büyük" dedi. 

İzmir'e proje Sabit sermaye yatırımlarına ağırlık verdikleri 2013 yılını büyüme hedefleri açısmdan oldukça verimli geçirdiklerini dile getiren Küçükbay şöyle konuştu: "Grubumuz bünyesinde 2014'te inşaat kalitesi ve konseptiyle İzmir'e örnek olacak bir projenin startım vermeye hazırlanıyoruz. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projenin, bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması söz konusu. Gıda ve inşaat alanlarındaki yatırımlarımıza ağırlık vererek, ülkemizde ve dünyada gündeme gelebilecek ekonomik daralmalardan etkilenmeden hedeflerimizi gerçekleştirmenin gayretindeyiz." 


Bugün


Geri Dön