19 / 04 / 2024

Ahmet Nazif Zorlu ve Olgun Zorlu'dan yeni şirket!

Ahmet Nazif Zorlu ve Olgun Zorlu'dan yeni şirket!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Enerji Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu bugün yeni şirketleri İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi'ni kurdu...



Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Enerji Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu bugün yeni şirketlerini kurdu. İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi isimli şirkette Ahmet Nazif Zorlu ve Olgun Zorlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi. 


Ahmet Nazif Zorlu kimdir, tıklayınız!


15 milyon 90 bin 612 TL'lik sermaye ile kurulan şirket Şişli, Levent 199'da yer alıyor. Şirketin iş konusu; Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi bilgileri için tıklayınız!



28 Kasım 2014 tarihinde de Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu ve Zeki Zorlu; Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi'ni açmışlardı. 


Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi detayları için tıklayınız



Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi ise Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kurulmuştu. 


Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi detayları için tıklayınız


Zorlu Holding hakkında:


Zorlu Holding şirketleri arasında Zorlu Tekstil, Zorlu Gayrimenkul Grubu, Vestel Şirketler Grubu, Zorlu Enerji Grubu, Meta Nikel Kobalt Madencilik, Zorlu Grand Hotel, Zorlu AiR, Mehmet Zorlu Vakfı bulunuyor. Zorlu Gayrimenkul Grubu'da ise Zorlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Zorlu Gayrimenkul Proje Taahhüt Anonim Şirketi, Zorlu Gayrimenkul Otelcilik İnşaat Taahhüt ve Turizm Anonim Şirketi, Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Passtel Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yer alıyor. 


Zorlu Holding projesi arasında Zorlu Konak, Zorlu Center, Levent 199, Zorlu Bebek, Zorlu Marmaris, Zorlu Marmaris yer alıyor. 



Geri Dön