24 / 04 / 2024

Ahmet Şimşek Gürsu TOKİ'deki ulaşım sıkıntılarını dile getirdi!

Ahmet Şimşek Gürsu TOKİ'deki ulaşım sıkıntılarını dile getirdi!

TOKİ Dernek Başkanı Ahmet Şimşek Belediye başkan adayı Salih Kocatepe'ye Gürsu TOKİ'deki başta eğitim ve teslimattaki sıkıntıları dile getirdi. Şimşek Gürsu TOKİ'nin yollarının çok kötü olduğunu da sözlerine ekledi...




Gürsu  TOKİ  dernek başkanı Ahmet Şimşek, Saadet Partisi Gürsu Belediye başkan adayı Salih Kocatepe'yi ziyaret etti.

 

Ziyaret çok olumlu ve samimi bir havada gerçekleşti. TOKİ Demek Başkanı Ahmet Şimşek Belediye başkan adayı Salih Kocatepe'ye Gürsu TOKİ'deki başta eğitim ulaşım ve teslimattaki sıkıntıları dile getirdi. Gürsu TOKİ'nin yollarının çok kötü olduğunu o yolların o trafiği kaldırmayacağını ve iktidar olduklarında Gürsu TOKİ'ye önem vermelerini istedi. 


Kocatepe TOKİ bölgemizde Belediye hizmet birimlerimizin olacağını Gürsu TOKİ arasında ulaşımın kolaylaştıracağına eğitim gören öğrencilerimizin TOKİ bölgemizde olması için gayret göstereceklerini ifade ederek, "Gerek TOKİ gerekse ilçemizin tüm sorunlarından haberdarız. Ama bizlerin önceliği önce kalpten kalbe olan gönül yollanmızm yapılmasıdır. Gerek şahsım gerekte kadromuz heyecanıyla tecrübesi ile halka hizmet etmenin hakka hizmet olduğunun anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gürsu halkımız teveccühünü devam ettirip bu göreve bizleri layık görürler ise öncelikle belediye yönetim anlayışını değiştireceğiz. Daha sonra ise kronikleşmiş birçok sorunu başta imar, ulaşım, sosyal donatı alanlan gibi birçok sorunu çözeceğiz" dedi. 


Bursa Kent




Geri Dön