25 / 04 / 2024

Ahmet Şimşek kimdir?

Ahmet Şimşek kimdir?

Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Şimşek...



Ahmet Şimşek kimdir?

Ahmet Şimşek, 1958 yılında Sorgun'da doğdu. Orta ve lise tahsilini Sorgunda tamamladı. Belediye Başkanı Ahmet ŞİMŞEK siyasete başlamadan önce  uzun süre Sorgunda ticaret ile uğraştı. Ahmet Şimşek Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu ilçe başkanıdır.


2004 yılı Mahalli seçimlerinde Ak partiden Sorgun Belediye Başkanı seçildi. 30-Mart-2014 Yerel seçimlerinde  Ak Partiden Sorgun Belediye Başkanlığını üçüncü kez kazandı.


Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek evli ve 4 çocuk babasıdır.


Mesajı:

"Sevgili Dostlar 


Belediyecilik, halkın yalnızca şehircilikle olan ihtiyaçlarını karşılamak değil, insan olmanın gereği genci, yaşlısı, engellisi herkesin huzur içinde yaşam kalitesini artırmak görsel beğenilerini besleyip geliştirecek hayatını kolaylaştıracak alanlar oluşturmak, faaliyetler düzenlemek ve tüm bunların sürdürülebilirliğini sağlamaktır. İnsanların şehirde yaşadığını attığı her adımda hissetmesini sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi esas alınmalıdır. 


Bunun içindirki;  


Göreve geldiğimizden bu tarafa her mahalleye bir park sözü ile başladığımız parklarımızı insanlarımızın yararlanabileceği donanımla hizmetlerine sunmaktayız. Diğer yandan İlçemizin içerisinden geçen Eğriöz ve Delibaş derelerine şebeke kanalları bağlı idi. Göreve geldiğimiz 2004 yılı içerisinde buraların bu kötü görünümünden kurtulması için çalışmalarımıza başladık, kısa sürede Ana arter kanalların şehrimizin elli yıl ihtiyacını karşılayacak ve yüzyıl ömürlü plastik çelik zırhlı borularla yaparak şehrimizi bu çirkin görüntüden kurtardık. Diğer yandan dere ıslahında da ilgili kurumlarla gerekli görüşmeleri yaparak dere ıslah çalışmalarımız devam etmektedir. Göreve geldiğimizde Belediye öncülüğünde yapımı devam eden Beğendik Kooperatifinin tamamlanması ve buranın ısıtılması için Jeotermal ısıtma sisteminin Sayın Başbakanımızdan ödül alan Tam Otomasyon Isıtma Sistemini hizmete sunarken en ince detaylar gözden geçirilmiş kükürt ve korozen miktarının yüksek olmasına rağmen Eşanjör  Sistemi ile şebeke suyu Jeotermal su ile ısıtılarak konutlara, seralara öğrenci yurduna camii ye ve okula verilmektedir.


Bizler bu hizmetleri halkımıza sunarken hakkın rızasınıda hiç aklımızdan çıkarmadık hep Kimsesizlerin kimsesi olmanın gayreti içerisinde olduk. İhtiyaç sahiplerinin dertlerini bakışlarından anlamaya çalıştık. Hz Mevlananın sözü ile irkildik.


Gerek yok her sözü laf ile beyana 


Bir bakış binsöz eder bakıştan anlayana. 


Yine Hz. İbrahim (as) duasında “Yarabbi Beni Benden Sonrakilerinin Dilinde Hayırla Andır” Geleceğe göre plan yapmanın en iyisi şuandaki işimizi en mükemmel bir şekilde yapmaktır. Her zaman daha çok çalışmalıyız insanların hayrına olan işleri hayata geçirmede zaman mefhumu gözetmemeliyiz. Merhamet üzerine kurulu bir düzenin ömrü çok uzun olur. Merhamet içinde rahmeti de barındırır siz talebi olan bir vatandaşa merhametli davranırsanız mutlaka bir rahmetle karşılaşırsınız.


Tüm bu hizmetleri yerine getirirken Belediye Meclisimizin değerli üyelerinin aldığımız kararlardaki birlik içerisinde Başkanlığıma verdikleri desteklerden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Personelimi gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. 


Geleceğiniz aydınlık, yarınlarınız bugünlerinizden daha iyi olsun. Yolunuz açık bahtınız hayır olsun. Selam ve dualarımla."


İletişim bilgileri:

TEL: (354) 415 1236

E-POSTA: [email protected]


Yozgat Sorgun'a bisiklet yolu yapılıyor!






Geri Dön