24 / 04 / 2024

Ahmet Yetim villalarını hayvanlara tahsis etti

Ahmet Yetim villalarını hayvanlara tahsis etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan ve villaları ile barınaklarını hayvanlara tahsis eden 58 yaşındaki Ahmet
Yetim'in hayvan sevgisi, görenleri şaşırtıyor



Yetim, Alanya'nın Demirtaş beldesinde satın aldığı 4 dönüm arazide 220 hayvanın barındığı bir çiftlik kurdu. 6 villanın bulunduğu arazide, hayvanlar için barakalar yapan Yetim, 60 kedi ve 10 köpek ile horoz, tavuk, ördekten oluşan 150 tane kanatlı hayvan besliyor.

Ahmet Yetim, hayvan sevgisinin kaynağının, 12 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşının kendisine verdiği hediye
olduğunu söyledi. Arkadaşının, kendisine bir kedi ve bir köpek hediye ettiğini anlatan Yetim, o tarihten bu yana hayvanlarla yaşadığını dile getirdi. Hayvanlarının bakım ve beslenmesini tek başına üstlendiğini belirten Yetim,
villaların hiç birini kiraya vermediğini, bazı hayvanların bu villalarda, bazılarının barakalarda yaşadığını belirtti.

Çiftlikte gezerken, hayvanlarını, taktığı isimlerle çağırdığını ve telef olan hayvanları çiftlikte oluşturduğu yerde gömdüğünü belirten Yetim, şöyle konuştu:
"Çiftlikte 12 barınak, 6 villa var. 150 kanatlı hayvan, 60 kedi ve 10 köpek besliyorum. Tüm hayvanların ayrı barınakları var. Sabah ve akşamları yemek veriyorum. Sürekli kontrolümüz altında. Hayvanlarım çiftlikte bulunan villalara girip çıkıyor. Bu konuda herhangi bir kısıtlama yapmıyorum. Yemeklerini yedikleri
zaman istedikleri yerde kalabiliyorlar. Bu hayvanların bana verdiği mutluluğu birçok insandan alamadım. Ağaçlarla dolu çiftlikte çok mutlu bir hayat yaşıyorum."
A.A


Geri Dön