19 / 04 / 2024

Ahmet Zorlu “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü!

Ahmet Zorlu “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü!

Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü. Zorlu,öğrencilere “Hayallerinizden vazgeçmeden azim ve kararlılıkla çalışın” mesajı verdi.




Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü. 


Zorlu Holding açıklamasına göre, “Yılın İş Kadını” ödülünün sahibi ise Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer oldu. 


Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada çalışmalarının Türkiye’nin geleceği olan öğrenciler tarafından takdir edilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Zorlu Grubu olarak tekstil, beyaz eşya, elektronik, enerji, savunma, gayrimenkul ve maden sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Ülkemizde daima öncü işlere imza atıyor, ülkemizi yurt dışında da gururla, başarıyla temsil ediyoruz. 60 yıldır, “ülkem, işim, ailem” bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz projelerle elde ettiğimiz başarıların, bugünkü gibi aldığımız ödüllerle taçlanması bize ayrı bir güç ve gurur veriyor” dedi.


Zorlu Grubu’nun başarı öyküsüne değinerek, gençlere tavsiyelerde de bulunan Ahmet Zorlu,öğrencilere “Hayallerinizden vazgeçmeden azim ve kararlılıkla çalışın” mesajı verdi.


AA




Geri Dön