27 / 04 / 2024

Ahmet Zorlu'nun torunu New York'ta dünyaya gelecek!

Ahmet Zorlu'nun torunu New York'ta dünyaya gelecek!

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti. Şule Zorlu ikinci bebeğinin doğumu için New York'a gitti...



Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti.

Hatta bu yüzden baba-kız iki yıl küs kalmış, Şule Hanım'ın babasına bir torun vermesiyle barışmışlardı. Şule Hanım, babasıyla arasını düzelten oğlu Ali'yi 19 Ekim 2010'da New York'ta dünyaya getirmişti. 


İKİNCİ TORUN BUZLARI ERİTMİŞ 

Şule Hanım'ın ikinci bebeğine hamile kaldığını ilk bu köşede okumuştunuz; şimdi de nerede doğum yapacağını söyleyeyim. Şule Hanım, ikinci çocuğunu da Amerika'da dünyaya getirecek.

Hamileliğinde yedinci ayında olan Şule Hanım, daha fazla ağırlaşmadan ve uçuş yasağı gelmeden cuma günü New York'a gitti.

New York yolculuğunda, eşi Serdar Cümbüş de, Şule Hanım'a eşlik etmiş.

Bu arada, ilk torun sevinciyle kızıyla barışan Ahmet Nazif Zorlu, daha ikinci torun doğmadan damadı Serdar Cümbüş ile de arasındaki buzları eritmiş.

Kulağıma gelenlere göre; kızıyla barışmasına rağmen damadıyla mesafeyi koruyan Ahmet Bey, ikinci torunun doğmasına birkaç ay kala damadıyla da samimiyeti ilerletmiş. Artık normal bir kayınpeder- damat ilişkisi içerisine girmişler. Ne diyeyim; Allah bozmasın.


Bülent Cankurt-Sabah


Geri Dön