24 / 04 / 2024

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.



Çeyrek asırdır inşaat sektöründe hizmet veren Hamdullah Yalkalk ile kardeşi Maşallah Yalkalk ile kurduğu Ahmetoğlu İnşaat ile ilk projelerini bir bir hayata geçiriyor. Firma, Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerine 10 daire ve bir dükkandan oluşan yeni bir proje inşa ediyor. 


Torbalı'da en iyi ve en dayanıklı evleri inşa etmek için kolları sıvadıklarını kaydeden ve inşaatçılığın içinden geldiklerini belirten Hamdullah Yalkalk, "İnşaatın her alanında çalıştık. Kalıpçılıktan fayansçılığa, demircilikten sıvacılığa kadar her işten anlıyoruz. Yaptığımız konutlarda da dayanıklılık ve kaliteleriyle ön plana çıkıyor. Hedefimiz, bu alandaki en iyi daireleri inşa etmek. Torbalı'nın en gözde bölgelerinden olan Metropolis Bulvarı'nda önemli bir yatırım gerçekleştiriyoruz" dedi. 


ÇEYREK ASIRDIR SEKTÖRDE 


1990 yılından bu yana inşaat sektöründe bulunan Hamdullah Yalkalk. uzun yıllardır birçok önemli projeye imza attı. Yıllarca inşaat taahhüt alanında hizmet veren ve ilçedeki büyük projelerin yapımında görev alan Yalkalk, son 5 yıldır da Ahmetoğlu İnşaat ile müteahhitlik yapıyor. 


Müteahhitlik yapmaya başladıktan sonra birçok önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Torbalı Mahallesi'nde yaptığı konutlarla dikkat çeken Ahmetoğlu İnşaat, yeni projeler içinde kolları sıvadı. Hamdullah ve Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat. Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki projesinin de startını önceki gün verdi. 


VİRA BİSMİLLAH DEDİ 


İlk projesini Alpkent Mahallesi Asil Market yanında inşa eden firma, kısa sürede birçok projeye daha imza attı. Yeni yatırımlar içinde çalışan firma, ince eleyip sık dokuyor. Bu projelerden biri de Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerinde yükseliyor. Çamlık Kaleterya'nın tam karşısında yer alan projede binanın iki yola da cephesi bulunuyor. 6 katlı binada toplam 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı bir de dükkan bulunuyor. Daireler 2+1 ve 103 metrekare büyüklüğünde olacak. Süper lüks daireler, son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. 


TORBALI YA DEĞER KATIYORUZ 


İnşaat sektörünün Torbalı ekonomisinin lokomotifi olduğunu kaydeden Hamdullah Yalkalk, "İnşaat sektörünün zaten uzun yıllardır içerisindeyiz. Bugüne kadar hep taahhüt alanında hizmet verdik. Fakat son yıllarda müteahhitlik yaparak, ilçeye yakışır projeler sunuyoruz. İlçemizin gelişiminde çok büyük katkıları var müteahhitlerin. Yapılan konutlar, ilçemizin marka değerini de yükseltiyor. İzmir'in en gözde konutları ilçemizde inşa ediliyor.  İzmir  ve ilçelerinden çok fazla talep var. Bu talep sektördeki hareketliliği canlı tutuyor. Bizde yaptığımız her yatırımı bunları göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu. 


SÜPER LÜKS DAİRELER 


Dairelerde son sistem teknolojileri kullandıklarını belirten Hamdullah Yalkalk, "Dairelerimiz süper lüks düzeyde. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Bir ailenin evde rahat edebilmesi için konutlarımızda her şey mevcut. Doğalgazından ebeveyn banyosuna, merkezi uydu sisteminden asansöre kadar her türlü özellik bulunuyor. En büyük sermayemiz müşteri memnuniyeti. Zaten konutlarımızda da müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Torbalı Mahallesi artık yatırımcının yeni gözdesi. İnşaat sektörünün döndüğü bölge. Bizde yatırımlarımızı bu bölgede gerçekleştiriyoruz. Şuanda yeni yer arayışlarımız devam ediyor. Mevcut projelerimizden sonra, arsa temin ettiğimiz taktirde hemen yenilerine başlayacağız, ilçemize en iyi eserleri kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.




Gökhan YALKALK/Büyük Torbalı Gazetesi 


Geri Dön