20 / 04 / 2024

Ahu Yağtu Etiler'de Boğaz manzaralı ev arıyor!

Ahu Yağtu Etiler'de Boğaz manzaralı ev arıyor!

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.



Geride bıraktığımız gün Bebek’te tesadüfen bir araya gelen Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz hem sohbet etti hem de Cem Yılmaz oğlu Kemal’i sevme fırsatı buldu. Ayrılmalarına rağmen çocuktan dolayı sık sık bir araya gelen ikili magazin basınına yakalanıyor. Yağtu bu durumdan rahatsız mıdır bilinmez ancak güzel ismin yeni bir kiralık daire baktığı gelen haberler arasında…


BOĞAZ MANZARALI İSTİYOR


Ulus’ta bir apartman dairesine taşınan Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra oğlu Kemal’le Ulus’ta bir apartman dairesine taşınan Ahu Yağtu, yine kiralık ev bakıyor. Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arayan oyuncunun, baktığı daireler cep yakıyor. Yağtu’nun Bebeköy’de beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.


Vatan/ Umut ÜNVER


Geri Dön