29 / 03 / 2024

Airfel görme engelliler için yoğuşmalı kombi yaptı

Airfel görme engelliler için yoğuşmalı kombi yaptı

Airfel"in ürettiği Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi, görme engelli ve yaşlı aile bireylerinin kullanımı için özel tasarlanmış kabartmalı kontrol paneline sahip



Isıtma-soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet gösteren Airfel"in ürettiği Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi, görme engelli ve yaşlı aile bireylerinin kullanımı için özel tasarlanmış kabartmalı kontrol paneline sahip bulunuyor. Kombi aynı zamanda LCD ekran kolaylığı, estetik görünümü, en üst düzeyde ısıl verimi ve gerçek tasarrufu da bir arada sunuyor.  

Adapazarı Hendek"te 50 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerinde son teknolojiyle üretilen Digifel Premix, üstün özellikleri ile dikkat çekiyor. Sanko Holding şirketlerinden, olan Airfel, yeni Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi modeli ile pazara hızlı bir giriş yaptı.   Digifel Premix yoğuşmalı kombi, konvansiyonel cihazlara göre yüzde 108 verim ile çalışarak yıllık yaklaşık yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlıyor. Görme engelli ve yaşlı aile bireylerinin kullanımı için özel tasarlanmış kabartmalı kontrol paneli de bulunan Digifel Premix, 3 yıl garantiyle satılıyor.
İstenildiğinde dış hava sıcaklığına göre oda sıcaklığını kendi ayarlayabilen Digifel Yoğuşmalı Kombi, kullanıcılarına 3 yıldızlı sıcak su konforu sunuyor. Digifel Premix ile Türkiye"de üretilen yoğuşmalı kombiler içerisinde bir ilk olarak 10 adete kadar çoklu kazan uygulamasıyla ve dışarıdan bağlanan modül ile güneş enerjisine de entegre edilebiliyor.

Airfel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Önder, œKendi tesisimizde Türk mühendislerle geliştirdiğimiz yeni Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi"nin Avrupa standartlarında üretimini gerçekleştirdik. Tüketicilerin ısınma ve sıcak su ihtiyacını maksimum yakıt tasarrufuyla karşılamak amacıyla piyasaya hızlı bir giriş yapıyoruz diye konuştu.

Airfel"in Digifel Premix Yoğuşmalı Kombisi,   düşük emisyon değerleri ile çevreci bir ürün olarak dikkat çekiyor. Digifel Premix, düşük karbonmonoksit ve düşük karbondioksit değerleri ile yanma sonucu oluşacak sera gazları salınımını minimize ederek, gelecekte daha temiz bir dünya için çalışıyor.

Milliyet Emlak


Geri Dön