20 / 04 / 2024

Airport AVM krizi fırsata çeviriyor

Airport AVM krizi fırsata çeviriyor

İstanbul Bakırköy'de 25 Ekim'de kapılarını açan Airport Outlet Center krizi fırsata çevirerek her geçen gün marka karmasını zenginleştirmeye devam ediyor



Türkiye'de yaşanan ekonomik krizi fırsata çevirmeyi başaran Airport Outlet Center Genel Müdürü Burçin Bendegül, kriz ortamı Türk halkına parasının kıymetini öğretti. İnsanlar artık aynı kalitedeki ürünü veya hizmeti nasıl daha ucuza alabilirim diye düşünüyor. "Son dönemde yaşanan ekonomik kriz ile beraber Airport Outlet Center gerek cirosunu gerekse kapı giriş sayılarını artırmayı başardı" dedi. Bendegül şunları söyledi: " Başarımızı gören yatırımcı markalar bize inanarak marka karmamıza katıldılar. Vakko, Mudo, Teknosa, İpekyol, Marks &Spencer, Sarar, Kiğılı, Damat D'S, Fabrika gibi mağazalarının yanına Nisan ve Mayıs aylarında US Polo , Marlboro Classics, Kanz Outlet, Ceylan, Rodi Jeans, X Ado gibi Türkiye'nin en tanınan markaları da aramıza katıldı."

HEM ŞIK HEM RAHAT

Ünlü İtalyan giyim markası Valentino Fashion Group tarafından üretilen Marlboro Classics, geniş ürün yelpazesiyle geçtiğimiz günlerde Airport Outlet Center'daki mağazasını hizmete açtı. Koleksiyonlarını doğal renklerden seçmeye özen gösteren marka, kendinizi her türlü ortamda rahat ve doğal hissetmenizi sağlıyor. Resmi giyim tarzının yerini hızla şık ama bir o kadar da rahat kıyafetlere bıraktığı günümüzde, Marlboro Classics tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürünlerle size doğal ve dinamik görünmenin kapılarını açıyor. Hem iş toplantılarında, hem hafta sonu gezilerinde kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz Marlboro Classics, ayakkabı ve aksesuarları ile de bütünleniyor.

Yenişafak


Geri Dön