28 / 03 / 2024

Airport'un dekorasyonu için 1 buçuk milyon dolar harcandı

Airport'un dekorasyonu için 1 buçuk milyon dolar harcandı

Airport Gece Kulübü'nün dekorasyonu için toplam 1 buçuk milyon dolar harcandı



APlus adıyla İstanbul ve Bodrum eğlencesine renk katan Melikşah Turan ve dönemin en popüler uğrak mekânı Mia'nın sahibi Nihat Yücetürk ile ekibin genç beyni Sedat Yücetürk güçlerini birleştirerek Airport Gece Kulübü'nün yeni sahipleri oldular. 20 yıldır açık olan ve 5 haftadır Melikşah Turan'ın eğlence anlayışıyla işletilen gece kulübünün dekorasyonu için toplam 1 buçuk milyon dolar harcandı. Büyük bir gece kulübünde olmazsa olmazlar arasında yüksek tavan, sınırsız havalandırma, ses ve ışık sistemi gelir. Turan ise bu konuda ziyeretçilerinin yüzünü güldüreceğini söylüyor: "Airport baştan yaratıldı. Ayrıca sigara kullanan ziyaretçilerimiz için dışarıda özel bir alan yaptırdık."

R&B DE VAR POP DA...

"Ya peki müzik?" diye soruyoruz Melikşah Turan'a, o da başlıyor anlatmaya: "Airport, pazartesi ve salı günleri kapalı. Çarşamba günleri ise canlı müzik yapacağız. Her türden sanatçıyı görmeniz mümkün olacak. Şuan Serdar Ortaç ve Murat Boz ile konuşuyoruz. Her hafta farklı bir isim misafirlerimizi eğlendirecek. Perşembe günü ise R&B var. Bu müzik türünde Türkiye'nin en iyisi olduğunu düşündüğümüz DJ Ataberk ile çalışıyoruz. Cuma ve cumartesi günü de club müziği olacak. Bin 200 kişi içeride sıkılmadan bir arada eğlenecek."

VIP'LER İÇİN ÖZEL MEKÂN

Airport'un toplam 16 tane locası var. Her loca ortalama 20 kişilik. Ve mekânın 3 ayrı çıkış kapısı var. "Ne işe yarar?" diye soranlara hemen söyleyelim; yakalanmaktan çekinenler için... Özellikle pazar günleri R&B dinlemeye gelen yabancı futbolcuları burada görebilmek mümkün. Ünlü iş adamları ve simaların yeni eğlence mekânı olmuş bile. Serdar Ortaç ve Murat Boz gibi sanatçılar da mekânda sahne alacaklar isimler arasında.
HaberTürk


Geri Dön