23 / 04 / 2024

AIS>BrandLab, Ural Birand ile Türkiye'de!

AIS>BrandLab, Ural Birand ile Türkiye'de!

Allen International 'ın eski ülke yöneticisi Ural Birand, 1994 'den bu yana Türkiye'de 6 banka ve 7 perakende zinciri için yapılan çalışmalarla marka pazarlama profilinin değişmesine yardımcı oldu. Birand şimdi Aubrey Ghose ile ortak çalışmalarını sürdürü



Bir marka stratejisi geliştirmek, pazarlama planı süreci içindeki en zor adımlardan biri olabilir. Pek çok şirket için bu genellikle en büyük sorunu teşkil eden öğedir, ancak şirket kimliğini oluşturma aşamasında da önemli bir adımdır. şžirket marka kimliği, şirketin faaliyet gösterdiği süre boyunca sıklıkla ve tutarlı olarak pek çok biçimde tekrar anlatılacaktır. Marka stratejinizi belirleyerek ve bunu pazar ile kurduğunuz her etkileşimde kullanarak, verdiğiniz mesajları ve ilişkilerinizi güçlendirirsiniz.

AIS>BrandLab Londra, Barcelona, Dubai ve Mumbai 'de ofisleri bulunan bir marka tasarım kuruluşudur ve şimdi de İstanbul 'da bir ofis kurarak Türkiye pazarına girmeyi planlıyor. AIS>BrandLab, dünya çapında ve Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde belli başlı uluslararası markalara tam anlamıyla bütünleşik danışmanlık ve tasarım hizmetleri sunan dünyanın önde gelen uluslararası markalaştırma ajansı olarak yaygın biçimde tanınırlık kazandı.

Bankalardan süpermarketlere,uydu telefon kuruluşlarından, butiklere, perakende zincirlerine kadar pek çok alanda markaların büyüyüp potansiyellerini geliştirmesine ve gelişmesine yardımcı olmakta olan AIS>BrandLab müşterilerinin, ürünleri ile kendi müşterileri ve çalışanları arasında bağ kurmasına yardım ediyor.

AIS>BrandLab markalaşmayı, büyük tüketici pazarlarında satılan ürünler ve hizmetler için önemli bir unsur olarak görmektedir. Bunun sonucu olarak, AIS>BrandLab şirketlerin rekabet ortamından sıyrılarak ön plana çıkmalarına yardımcı olmak için yenilikçi bir yaklaşım sunmaktadır.

şžirket Başkanı (CEO) Aubrey Ghose, Fitch, BDG ve HLS gibi Londra merkezli uluslararası danışmanlık şirketleri ile çalışarak ve Grup Kreatif Direktörü olarak görev yaptığı Allen International 'ın kurucu ortağı olarak geçirdiği 20 yılın ardından AIS>BrandLab 'i 2003 yılında kurdu.

Sonuç olarak Aubrey Ghose Türkiye pazarını çok iyi tanımış olup Allen International 'ın Türk Ortağı Ural Birand ile birlikte dokuz yıl süreyle çalıştı.

AIS>BrandLab ve uzman ekibi Aubrey Ghose 'un öncülüğünde, mimari, kurumsal kimlik, iç tasarım, reklam, web 2.0, iletişim ve personel ile tüm eğitimleri tek bir sunum şekli altında birleştirmek isteyen kurumsal, perakende ve tüketici markalarına eşsiz ve bütüncül bir yaklaşım sunmakta.

Kısa süre önce Aubrey Ghose eski meslektaşı Ural Birand ile tekrar bir araya  geldi ve   birlikte AIS>BrandLab 'i Türk pazarına tanıtmaya karar verdiler.

Allen International 'ın eski ülke yöneticisi Ural Birand, 1994 'den bu yana Türkiye pazarında 6 banka (Akbank, Garanti Bankası, Dışbank, TEB, Denizbank / 2 proje)   ve 7 perakende zinciri (Teknosa, Tansaş, Zorlu Tekstil / Taç Linens, Yurtiçi Kargo, Petrol Ofisi ve Gratis / 2 proje) için yapılan çalışmalarla Türkiye'de marka pazarlama profilinin değişmesine yardımcı oldu. şžimdi de Aubrey Ghose ve Ural Birand, AISBrandLab çatısı altında başarılı ortak çalışmalarını devam ettirmeye başladılar.

 


Geri Dön