26 / 04 / 2024

Ajda Pekkan Bebek'te restoran açacak

Ajda Pekkan Bebek'te restoran açacak

Ajda Pekkan, restoran işletmeciliği için kollarını sıvadı



Ülkemizde ve dünyada birçok sanatçı ikinci bir iş olarak restoran işletmeciliği yapıyor. Bu ünlülere Bebek'teki mekanıyla Süperstar da katılıyor

Ajda Pekkan, restoran işletmeciliği için kollarını sıvadı. New York şehrinde Türk ürünlerinin satıldığı ve Amerikalıların çok beğendiği `Eat&Go' isimli restorana hayran kalan Ajda Pekkan, bu mekanın bir şubesini Bebek'te açmaya karar verdi. Özellikle Amerika'daki Türklerin de uğrak yeri olan `Eat&Go'yu son seyahatinde gören Ajda Pekkan `Eat&Go' yetkilileri ile şube konusunu görüşüp anlaşmaya vardı. Restoranın bir şubesini  Bebek'te açmaya karar veren Pekkan'ın yıl içinde çalışmaları tamamlayacağı ve mekanını açacağı öğrenildi. New York JFK Havalimanı 1'inci terminalinde yer alan Eat&Go Restoranı'nda baklavadan Türk Kahvesi'ne, börekten gözlemeye kadar farklı Türk lezzetleri yer alıyor.

Süperstar RETRO gecesinde

Ajda Pekkan, yıllar sonra Uludağ'da sahne aldı. Çamlıca Portakallı Retro Geceleri kapsamında Uludağ Grand Yazıcı Otel'de konser veren Ajda Pekkan, 2 saat boyunca sahnede kaldı ve performansıyla da ayakta alkışlandı. Biletlerin haftalar öncesinde tükendiği konserde sanatçının hayranları, Çamlıca'nın retro dünyasını yansıtan aksesuarlarla fotoğraf çektirdi. Meltem Cumbul da Süperstarı dinleyenler arasındaydı.

İkinci işleri yemekçilik

Türkiye'de mekan sahibi ünlüler arasında İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy, İbrahim Kutluay, Sinan Özen, Cenk Eren, Hakan Şükür ve Ümit Karan gibi isimler bulunuyor. Yeşim Salkım, Özcan Deniz ve  Ceyla Gölcüklü de mekanlarını yakında açacak. Mekan sahibi dünya ünlüleri arasında Mel Gibson, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Robert de Niro, Eva Longoria ve Bruce Willis'i saymak mümkün.
Star


Geri Dön