26 / 04 / 2024

Ajda Pekkan, Gülen Boya'nın yeni ürün serisini tanıttı

Ajda Pekkan, Gülen Boya'nın yeni ürün serisini tanıttı

Gülen Boya'nın yeni ürün serisi "Elegans Anti-Aging" sanatçı Ajda Pekkan tarafından tanıtıldı



Bauhaus Kozyatağı mağazasında, Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer'in ev sahipliğinde, Polisan Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Bitlis'in katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında mağaza ziyaretçileri Ajda Pekkan'a yoğun ilgi gösterdi.

Evinde de Gülen Boya kullandığını ifade eden Pekkan, kullanığı boyadan memnun olduğunu dile getirdi. Daha sonra mağazayı gezen Pekkan, ürünler hakkında bilgi aldı. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan sanatçı, insanların genç kalabilmek için çaba sarf etmeleri gerektiğine inandığını söyledi.

Dengeli beslendiğini ve çok fazla gece hayatı olmadığını anlatan Pekkan, işine çok fazla yatırım yaptığını ifade etti. Toplantıda verilen bilgiye göre, Gülen Boya Elegans Anti-Aging ürün serisi antimikrobiyel yapısı sayesinde uygulandığı yüzeylerde insan vücuduna zararlı mikroplara karşı direnç sağlıyor.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ajda Pekkan ile anti agingli boya

Ajda Pekkan, Gülen Boya'nın yaşlanmayı geciktiren teknoloji ile üretilen yeni ürün serisi Elegans Anti-aging'in tanıtımını yaptı. Gülen Boya Elegans Anti-aging ürün serisi antimikrobiyel yapısı sayesinde uygulandığı yüzeylerde insan vücuduna zararlı mikroplara karşı direnç sağlıyor. Ürün ayrıca maksimum hijyen sağlayarak sağlıklı bir yaşam ortamı yaratıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön