25 / 04 / 2024

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.



Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   a.Her türlü Hac ve Umra Organizasyonu ve Bilumum Turizm işlerini yapmak amacıyla kurulmuştur             b)Her Türlü Turistik tesisler Kurmak ve bunları işletmek satmak,kiraya vermek,   c)Şirket amacını gerçekleştirmek için Otomotiv ticareti yapabilir.Acentalık,distiribütörlük,ithalat ihracat yapabilir. d)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinden veya yurt dışından patent royalte know-how ve teknoloji alabilir veya verebilir. e)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinden veya yurt dışından makine ve teçhizat alabilir, kiralayabilir ve satabilir. f)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinde veya yurt dışında bayilikler acentelikler ve distribütörlükler alabilir veya verebilir. g)Şirket yurt içinde ve yurt dışında şube ve irtibat büroları açabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinden veya yurt dışından uzun orta ve kısa vadeli krediler alabilir. h(Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinden ve yurt dışından her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralayabilir inşaat yapabilir veya inşa ettirebilir. Bu gayrimenkulleri ipotek verebilir veya verdiği ipotekleri fek edebilir. k)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere her türlü Kara Deniz Hava Taşıt araçları alabilir, satabilir, kiralayabilir ve bunları ihraç edebilir. ı)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel ihalelere katılabilir veya ihale açabilir. 0)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere üçüncü şahıslar lehine kefalet ipotek ve diğer aynı haklar verebilir veya alabilir. i)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yapacağı faaliyetler sırasında ilgili mevzuat hükümlerine aykırı düşmemek şartı ile her türlü hukuki işlemleri yapabilir sözleşmeleri imzalayabilir menkul ve gayrı menkul mallarla hakları ve aracılığı tazammum etmemek kaydı ile menkul kıymetleri satın alabilir imal ve inşaat ettirebilir, kiralayabilir, gerektiğinde kiraya verebilir, satabilir devir ve temlik ipotek ve rehnedebilir, borçlu ve alacaklı durumu ihraz edebilir, tahvil çıkarabilir, bu amaçlarla her türlü ayni ve şahsi teminat verebilir ve alabilir.  



Geri Dön