23 / 04 / 2024

Ak İnşaat, 5 yeni projeye başlayacak!

 Ak İnşaat, 5 yeni projeye başlayacak!

Trabzon’da son yıllarda gelişen inşaat sektöründe gerek projeleri gerekse şehre kattığı görselliklerle dikkatleri çeken Ak İnşaat, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor



Ak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ak önümüzdeki dönem de projelerine yenilerini eklemeyi hedeflediklerini belirtiyor...




Ak inşaat'ın kuruluşundan bahseder misiniz? Hangi bölgelerde çalışmalarınız oldu?


Babamız Aziz Ak’m 35 yıl önce İstanbul'da başladığı konut projeleri, 2. kuşak olarak ben ve kardeşim Mustafa Ak tarafından İstanbul ve Trabzon ağırlıklı olarak devam ediyor. Özellikle Trabzon’da 99 yılından bugüne kadar büyük projelere imza attık. Şu ana kadar 3000 üzerinde konut yaptık ve teslim ettik, bir o kadar da projelerimiz devam ediyor. Projelerimizi 18 ayda teslim ediyoruz. Ayrıca projelerimizde sürekli yenilikleri uyguluyoruz. Biz her konuda paylaşım içersindeyiz, herkes kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır.


Kaliteden taviz vermeyiz. Vermiş olduğumuz taahhütlerimiz içinde sabit fiyat garantisi de mevcuttur.

Satış sistemimizde bulunan temelden satışta firmamız satışı gerçekleşmiş olan konutun, belirlenmiş olan kriterlerinden taviz vermeden teslimatlarımızı gerçekleştiriyoruz.


Trabzon'da inşaat sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?


TOKİ ve Trabzon Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşümleri başarılı buluyorum. Kentsel dönüşümler Trabzon’un vizyonunu oluşturacak. Ayrıca belde belediyelerimizden Çukurçayır, Kaşüstü, Yıldızlı ve Söğütlü beldelerimizin de katkıları oldukça önemli.


Trabzon turizmde büyüyor. Özellikle Araplar turizm anlamında Trabzon’a evler ve arsalar alarak ciddi yatırımlar yapıyor. Bu daha da büyüyecek. Devlet yabancılara satışı açtı ama Trabzon hiç açılmamış kutu şu anda. Bu demektir ki yabancılar Trabzon’da en az 8-9 bin konut alacaktır, bu da önümüzdeki 3-4 sene içinde gerçekleşecektir. Trabzon Belediye Başkanı Trabzon’da çok ciddi kentsel dönüşümler yaptı, halen daha da yapıyor. Kentsel dönüşümler yaşam tarzını biraz daha üst safhalara çıkartacaktır.


Son olarak eklemek istedikleriniz?


35 yıla yaklaşan inşaat sektörü faaliyetlerimiz de kendimize yüksek standartlar oluşturduk. Çalışmalarımızı bir iş veya ticari bir faaliyet olarak düşünüp değerlendirmedik. Kar odaklı yaklaşıp, daha nasıl fazla kar elde ederiz sorusunun cevabını aramak yenine kalitemizi ve standartlarımızı nasıl daha iyi noktalara taşıyabiliriz dedik. Bundan sonrada bu noktadan hareketle gerçekleştireceğimiz her projede daha yüksek kalitg?âaha yüksek standartlara ^ulaşmayı hedefliyoruz.


Ak İnşaat'ın Yeni Başlayacak Projelerinden Öne Çıkanlar

Seyranşehir Boztepe

Aklife çamlık

Akcity soğuksu 3.kısım

Akcity soğuksu 4.kısım

Akcity soğuksu 5.kısım


Ak İnşaat Gerçekleştirdiği Projeler;

Akkent (10 blok)

Mavişehir (10 blok)

Doğa Evleri ( 1 Blok )

Yonca Evleri 3 etap (4 blok)

Beşirli Evleri ( 3 blok )

Akciy 1 ( 7 blok )

Akcity 2 ( 4 blok )

Boztepe Akprestij evleri 2.,3-,4. Etap ( 7 blok )


Ak İnşaat'ın Devam Eden Projeleri

Boztepe Akprestij Evleri 1.,5. etap (12 blok)

Boztepe Akyaşam Rezidans Evleri (14 blok)

Boztepe Ayışığı Evleri 3 etap (12 blok)

Boztepe Aklife ( 3 blok)

Kaşüstü 3 Etap ( 8 blok )

Akcenter (9 blok,99 işyeri ve otel)

Ayışığı (18 blok)

Kaşüstü hukuk büroları (90 adet)


İŞ & YAŞAM



Geri Dön