28 / 03 / 2024

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.



Ak Portföy, İstanbul Avrupa yakasının önemli projelerinden olan Astoria’nın ardından, yeni yatırımını Anadolu yakasının MİA’sı (Merkezi İş Alanı) olarak şekillenen bölgesi Ataşehir’de yaptı.


Ak Portföy gayrimenkul yatırım fonu, bu ikinci yatırımını Ataşehir Bölgesi’nde konumlu A sınıfı bir ofis projesi olan ve  ‘Leed Gold’ (Yeşil Bina) sertifikasına sahip Palladium Tower’da gerçekleştirdi. Kurumsal uluslararası kiracıların yer aldığı ofis alanı toplam 1.096 metrekare brüt kiralanabilir büyüklüğe sahip.


Ak Portföy Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ersarı, “Bireysel emeklilik fonları, sigorta şirketleri gibi kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcılardan da yüksek talep gören Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu, kişisel anlamda erişimin kolay olmadığı, gayrimenkul piyasasının en cazip segmentine yatırım yapma imkanı sağlıyor. Gayrimenkul yatırım fonumuz ile küçük birikimler için dahi, bu yüksek değerli projelerden kazanç sağlamanın yolunu açıyoruz. Bu kapsamda, gayrimenkul sektörünün yıldızlarına yaptığımız yatırımlarımızı, bir Tahincioğlu markası olan Palladium ile sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı. 


Milliyet 



Geri Dön