25 / 04 / 2024

AKAMDER'den kentsel dönüşüme destek!

AKAMDER'den kentsel dönüşüme destek!

1976’ dan beri Adana halkına hizmet üreten Teknikel Elektrik AKAMDER üyelerine hizmetlerini tanıttı. Akamder’in klasik hale gelen haftasonu kahvaltı etkinlikleri bu hafta Teknikel Elektriği ağırladı...



1976'dan beri  Adana  halkına hizmet üreten Teknikel Elektrik AKAMDER üyelerine hizmetlerini tanıttı. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ekonominin lokomotifi konumundaki sektörlerin başını çeken inşaat sektörünün Adana düzeyinde kaliteli, etkin ve güçlü hizmetler vermesi için çaba harcadıklarını belirterek, "Adana'nın kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olmasını istiyoruz. Adana'da kentsel dönüşümün en iyi ve en üst düzeyde gerçekleştirilebilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız" ifadesini kullandı. 


EGEMEN - Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyeleri arasındaki dayanışma ve işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlediği geleneksel kahvaltılı toplantılarda Adana bölgesi inşaat sektörünün çıtasını yükseltiyor ve üyelerini Adana'nın kalite markalarıyla buluşturmaya devam ediyor. 


AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ekonominin lokomotifi konumundaki sektörlerin başını çeken inşaat sektörünün Adana düzeyinde kaliteli, etkin ve güçlü hizmetler vermesi için çaba harcadıklarını belirterek,"Adana'nın kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olmasını istiyoruz. AKAMDER olarak Adana'da kentsel dönüşümün en iyi ve en üst düzeyde gerçekleştirilebilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız." dedi. 


Geleneksel kahvaltılı toplantılarından birini daha gerçekleştiren AKAMDER üyeleri arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın adresi yine Reşatbey'de bulunan Demek binası oldu. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kumlu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, çok sayıdaki üye ve konuklar bir araya geldi. AKAMDER'in Üye tanıtım etkinliklerinin de yapıldığı kahvaltılı toplantılar ses getirmeye devam ediyor. 


Adana Egemen Gazetesi 


Geri Dön