19 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nin ilk 9 aylık değerlendirmesinde konuşan Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, pek çok uluslararası firmanın ilk defa Akasya ile Türkiye pazarına girdiğini söyledi.



Hafta sonu ortalama 55 - 63 bin, hafta içi ise 30 - 35 bin ortalama ziyaretçinin geldiği Akasya AVM’yi 9 ay boyunca 9 milyon kişinin ziyaret ettiğini belirten Oral, “2015 toplamında yüzde 7 - 8 oranında bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. dolar kuruyla kiraya veriyoruz, o yüzden yeri geldiğinde masaya oturup konuşuyoruz, zaten piyasaya göre yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Tekrar gerekirse oturup konuşacağız” dedi.


8 otelden müşteri taşıyor

Özellikle Ortadoğulu turistin Türkiye’de iyi alışveriş yaptığını belirten Oral, 8 otelle anlaşma yaparak günün belli saatlerinde shuttle ile AVM’ye turist getirdiklerini de kaydetti. Yakında Bağdat Caddesi’ne de aynı hizmeti vereceklerini söyleyen Oral, “Ring sefer olacak, araç kullanmadan da buraya ulaşabilecekler” diye konuştu.

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu ortaklığındaki SAF GYO’nun 600 milyon dolar yatırımla mart ayında açtığı Akasya Acıbadem’de 255 mağaza bulunuyor. 80 bin 500 metrekare kiralanabilir alanın 10 bin metrekaresinde ise çocuklar için eğlence ve eğitim sağlayan Kidzania var. 


Milliyet


Geri Dön