23 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem Göl etabı satışa çıktı! 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Akasya Acıbadem Göl etabı satışa çıktı! 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Akasya Acıbadem projesinde 1 ay gibi kısa bir sürede tamamı satılan Koru etabından sonra Göl etabı da satış çıktı



Sinpaş ve Akkök gruplarının  liderliğinde Saf Gayrimenkul A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Akasya Acıbadem projesine yoğun ilgi devam ediyor. Bir ayda sessiz sedasız tamamı satılan ve İstanbul'un eski korularından esinlenerek planlanan Akasya Koru etabına olan büyük ilgi şimdi de Akasya Göl etabında yaşanıyor. Büyük bir hızla satılan Akasya Koru etabından konut sahibi olma şansını kaçıranlara, bir süredir satışa çıkması beklenen Akasya Göl etabında konutlarını seçme fırsatı tanınmaya başlandı.

182 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan, 1581 konutluk proje, merkezi lokasyonu ve doğal alanlarının genişliği ile farklılaşarak büyük bir talep gördü. Akasya Koru etabındaki 430 konutların çok kısa sürede başarıyla tamamlanan satışının ardından firma, Akasya Göl etabının satışına planlanandan önce start verdi. Şehrin merkezinde doğayla iç içe yaşamayı özleyenlerin büyük ilgi gösterdiği projenin bu etabında 7 bin 500 metrekarelik göl kenarında, kat bahçeli evlerde doğal ve huzurlu bir yaşam konsepti yer alıyor.

Akasya Acıbadem Göl etabında satışa çıkan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 500 bin TL'ye kadar çıkıyor. Peşin ödemelerde de indirim uygulanıyor.

Şehrin merkezinde, 60 dönümlük yeşil alanın göletlerle birleştiği konforlu bir yaşam vaadiyle farklılaşan Akasya Acıbadem projesinin, bir süredir satışa çıkması beklenen ikinci etabı Akasya Göl'de 459 konut bulunuyor. 7 bin 500 metrekarelik göletlerin etrafındaki geniş yeşil alanlar, yürüyüş ve koşu parkurları, göl kenarındaki dinlenme alanları suyun dinginliğini yaşama katmayı amaçlayan Göl etabının önemli sosyal özellikleri arasında. Peyzajın içerisinde araç dolaşımının olmaması ve tüm otoparkların kapalı alanlarda yer alması şehrin içinde tamamen doğa ile baş başa kalabilmeyi sağlamak için planlandı. Bu etabın göletleriyle sonsuz yeşil temalı Central Park'a olan geçişi, konutların doğa manzaralarını eşsiz hale getiriyor.

Akasya Göl etabındaki 459 dairede kule yaşantısı ve yatay bloklardaki konutlar daireler farklı yaşam niteliklerinde ve değişik metrekarelerde seçenekler sunuluyor.

Kulede yer alan 1,5+1'ler hem yatırım amaçlı hem de yeni evli veya yalnız yaşayanlar için ideal bir alternatif. 8 metrekare ve altındaki odaların buçuk olarak nitelendirildikleri projedeki 1,5+1 evler kullanışlı planlarıyla dikkat çekiyor. Kule'deki 2,5+1 ve 3.5+1'ler muhteşem deniz ve şehir manzarasını üst katlara taşıyarak özel bir yaşamın kapılarını açıyor.

Yatay bloklarda ev tipleri, 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor. Konutlar,  1+1'lerden 4,5+2 olarak nitelendirilen ve projenin en özel evlerinden olarak kabul edilen havuzlu çatı dublekslerine kadar geniş bir çeşitliliğe sahip.  Koru etabına göre Göl etabında daha da genişleyen kat bahçeleri villa yaşantısını az katlı bloklara taşıyor. Gerçek toprak üzeri çim kaplama kat bahçeleri ile de çok dikkat çeken Akasya Acıbadem projesinin Göl etabında dairelerde bulunan kat bahçesi büyüklükleri 10 metrekareden başlayıp 50 metrekareye kadar çıkabiliyor.

Yatırım değeri 650 milyon dolar olarak açıklanan Akasya Acıbadem , ileri teknoloji inşaat sistemleri ile geliştirilecek olan konutların yanı sıra bünyesinde prestijli bir alışveriş ve yaşam merkezi bulunduracak. Yepyeni bir alışveriş konsepti ile planlanan Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi  devasa boyutlarıyla Anadolu Yakası'nın gerçek bir Power Center'ı olma özelliği taşıyor. Dünyaca ünlü markalarında özel sunumlarla yer alacakları Akasya Alışveriş Merkezinin bir başka dikkat çeken özelliği görkemli mimarisi. Burada yer alan kültürel aktiviteler, tiyatro ve konferans salonu, şık restoranlar, event plaza gibi alternatifler modern ve keyifli alışverişin yanı sıra sosyal yaşam için zengin seçenekler sunuyor.

Alışveriş Merkezi'nin içinde yer alan, dünyanın birçok ülkesinde denerken öğreten, öğretirken eğlendiren Kidzania, çocukların İstanbul'daki yeni eğlence merkezi olacak. Çocuklar bu hayaller ülkesinde 50'den fazla aktivite ortamında, yeteneklerine uygun meslekleri seçip eğlenerek öğrenebilecekler.

Akasya Acıbadem, doğa ile iç içe yaşamın yanı sıra, geniş sosyal imkanlara sahip sosyal tesisleriyle de projede yaşayanlara  özel imkanlar sunuyor. 3 bin 500 metrekarelik sosyal tesisin içinde tatil keyfini şehre taşıyan İstanbul'un ilk kumsallı havuzu yer almakta. Akasya Acıbadem'de yaz aylarında uzaklara gitmeye gerek kalmadan her an kumsallı havuzda tatil keyfini sınırsız bir şekilde yaşamak mümkün. Sosyal tesisin içinde yer alan fitness center, restoran, cafe, market, kuaför gibi olanaklar ise site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandı.

Şehrin Merkezi semtlerinden Acıbadem de yer alacak olan Akasya, Avrupa ve Asya Yakaları'nın bağlantı noktasında Boğaziçi Köprüsü ve çevre yollarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Proje aynı zamanda şehrin en popüler semtlerinden Bağdat Caddesi, Suadiye, Göztepe, Avrupa Yakası'nda Bebek, Etiler, Ortaköy gibi semtlere olan yakınlığı ile avantajlı konumda yer alıyor. Proje, 2010'da tamamlanması beklenen  Marmaray  Metrosu'na özel bir tünelle bağlanarak konut sakinlerine alternatif bir ulaşım kolaylığı da sunacak.

0212 393 01 00

www.ak-asya.com

[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Akasya Acıbadem'de Göl etabı satışta

Sinpaş ve Akkök gruplarının liderliğinde Saf Gayrimenkul A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Akasya Acıbadem projesinde Akasya Göl etabında satışa sunuldu. Bin 581 konutluk projede, Akasya Koru etabındaki 430 dairenin bir ay içinde satılmasının ardından, Akasya Göl etabının satışına planlanandan önce başlanmış oldu. Akasya Göl etabında kule ve yatay bloklarda bulunan 459 dairenin fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar çıkıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön