28 / 03 / 2024

Akasya Acıbadem Konutları!

Akasya Acıbadem Konutları!

Firma: Saf Gayrimenkul

Proje: Akasya Acıbadem

Akasya Acıbadem Konutları 3 etap halinde yükseliyor, anahtar teslimlerinin Ekim 2013'te gerçekleştirilmesi planlanan Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem Projesi 'nde yer alan konutların satışları devam ediyor...




Akasya Acıbadem Evleri Saf GYO imzası taşıyor. Proje 3 etap halinde yükseliyor.  Akasya Acıbadem  fiyat listesi için haberimizden faydalanabilirsiniz.


Akasya Acıbadem Konutları 182 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Anadolu Yakası Acıbadem 'de yer alan  Akasya Acıbadem Konutları 'nda satışlar devam ediyor.


Akasya Acıbadem fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 950 bin lira olarak belirlendi. Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem Projesi 'nde;  99 teraslı rezidans, 198 home-ofis, 35 ticari ofis ve 24 adet penthouse suites olmak üzere toplam 456 ünite bulunuyor.


Akasya Acıbadem Konutları 'nın teslimlerinin Ekim 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. Akasya Acıbadem Konutları ile ilgili daha detaylı bilgi için  Saf Gayrimenkul  Akasya Acıbadem satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem iletişim:

Akasya Acıbadem satış ofisi telefon: 0216 428 31 32

Web adresi: www.ak-asya.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön