23 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem Projesi'nin son etabı için ön talepler toplanıyor! 10 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem Projesi'nin son etabı için ön talepler toplanıyor! 10 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem Projesi'nin 14 Mayıs'ta başlanan son etap için ön talep alma işlemi kısa bir süre devam edecek



14 Mayıs'ta başlanan son etap için ön talep alma işlemi kısa bir süre devam edecek. Ortalama 500 konut ve home-office'den oluşan son etap için 10 bin TL kaparo yatırarak ön talepte bulunulabiliyor. Bu son etaptaki evler sınırlı sayıda olduğu için; kaparo yatırarak ön kayıt yaptırarak, konut alma fırsatı kaçırılmamış olunuyor. Son etabın en önemli özelliği İstanbul'un en prestijli AVM'si üzerinde yükselecek residence ve home-officelere sahip olması. Bu arada vazgeçenlerin kaporası geri iade ediliyor.

Akasya Acıbadem projesinin ilk satışa çıkan etabına Koru, ikinci etabına Göl adı veriliyor. Son etabın ismi henüz belli değil. Haziran 2009'da inşasına başlanan Akasya Acıbadem'de Koru etabı Mayıs 2011'de, göl etabı Aralık 2011'de, rezidanslar Mart 2013'te tamamlanacak.

Akasya Acıbadem projesi Sabiha Gökçen Havaalanı'na 32 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 25 kilometre, TEM Otoyolu'na 4.5 kilometre, E-5 Otoyolu'nun yanı başında inşa ediliyor.

Akasya Acıbadem'de 1+1den 4,5+2'ye kadar pek çok tipte 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen toplam bin 600 konut bulunuyor.

Acıbadem'de 182 bin metrekarelik dev bir alana kurulan Akasya Acıbadem projesi 630 bin metrekare inşaat alanına sahip. 83 bin metrekarelik ticari alanı bulunan Akasya Acıbadem'de 58 bin metrekarelik de yeşil alan var.

Akasya Acıbadem'de çocuklar için Kidzania isminde bir tesis bulunuyor. Projede yarıca fitness salonu, rekreasyon alanları, konferans salonu, golf sahası, Central Park, ilköğretim okulu, alışveriş merkezi gibi sosyal alanlar yer alıyor.

0216 428 31 32

www.ak-asya.com
[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön