24 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem'de 300 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem'de 300 bin TL'ye!

Sinpaş ve Akkök'ün liderliğinde oluşan SAF Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi'nin doğal konseptli yaşam projesi Akasya Acıbadem bugün satışa çıktı!



Acıbadem'de 182 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Akasya Acıbadem projesinin inşaatına bu yılın Haziran ayında başlanacak. Projede toplam 1.583 konut ve 85 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşacak. Akasya Koru, Akasya Kent ve Akasya Göl olarak 3 farklı parselde inşa edilecek olan projenin ilk etabı olan Akasya Koru Evleri bugün satışa çıktı. İlk aşamada 430 konut yer alıyor. İstanbul'un eski korularından esinlenerek tasarlanan Akasya Koru'nun ilk 100 konutu ilk haftada firma yöneticilerine yüzde 10 indirimle satıldı. 100'den fazla konut ise müşterilere yüzde 6 indirimle ön taleplerle satıldı. Penthouse'ların ilk müşterilerinden biri Rus bir yatırımcı oldu. Projenin 2012'de tamamlanması hedefleniyor.

Toplam 650 milyon dolar yatırımla hayata geçecek olan projede; 1+1'den 5+1'e kadar değişik seçeneklerde toplam 150 farklı konut tipi yer alıyor. Alanları 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen konutların fiyatları ise 300 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 800 bin TL'ye kadar yükseliyor. Metrekare satış fiyatı 4 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında farklılık gösteren konutlar tercihe göre dekorasyonlu ya da dekorasyonsuz olarak yüzde 10 farkla satılıyor.

Akasya Acıbadem'in merkezinde 3 parselin birleştiği noktada 26 bin metrekarelik sonsuz yeşil konseptinin vurgulandığı Central Park yer alacak. Central Park'ın içinde ise 900 metrekarelik, kumsallı açık havuzun da içinde yer aldığı geniş aktivite imkanları sunulan bir sosyal tesis bulunacak.

Akasya Acıbadem'in 58 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Projede bahçeler sadece zemin katlara özel değil. Evlerde geniş kat bahçeleri de yer alıyor. Akasya Alışveriş Merkezi; sektörde birçok ödüle ve deneyime sahip Akmerkez AVM'nin tecrübesinden faydalanılarak oluşturuluyor. Alışveriş merkezi içerisinde pazar lideri markaların yanı sıra ünlü tasarımcıların mağazalarının yer alacağı özel bir sunuma sahip konsept bir kat yer alacak. Projede 1000 kişilik tiyatro ve konferans salonu, sağlık merkezi, restoranlar ve Kidzania çocuk eğitim ve eğlence kulübü yer alıyor. Akasya Acıbadem'de 4 bin 150 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

Şehir merkezinde inşa edilen Akasya Acıbadem, Avrupa ve Asya Yakaları'nın bağlantı noktasında, çevre yolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın şekilde konumlanıyor. Proje ayrıca 2010'da tamamlanması beklenen  Marmaray  Metro'suna 25 milyon dolarlık yatırımla 430 metrelik özel bir tünelle bağlanacak.

0212 393 01 00

www.ak-asya.com

[email protected]

İlgili haberler

Akasya Acıbadem 22 Mayıs'ta resmen satışta!

Akasya Acıbadem projesinde penthouse daireler kapışıldı

Akasya Acıbadem'de 546 bin TL'ye! Yüzde 6 indirimle!

Seda TABAK-Nagihan ARAT/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Akasya Acıbadem Projesi'nde penthouse daireler kapışıldı

5 grubun ortaklığında kurulan SAF Gayrimenkul'ün Acıbadem'deki projesi Akasya'da başvurular  başlamadan ilk etaptaki dairelerin yarısı satıldı

Sinpaş, Akiş, Yıldız Holding, Corio ve Doğu Batı Grup ortaklığından oluşan SAF Gayrimenkul tarafından Acıbadem'de geliştirilen Akasya Projesi'nin 2.8 milyon liralık 3 penthouse (çatı katı) dairesi proje henüz başvurular başlamadan satıldı. SAF Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, projenin tanıtımı yapılmadan önce, grup şirketlerinin üst düzey yöneticilerine yüzde 10 indirimle 100 daire ayırdıklarını, daha sonra da şirketlerin sadık müşterilerine yüzde 6 indirimle daire satın alma fırsatı sunduklarını belirtti. Demirel, böylelikle 430 dairelik ilk etabın yarısından fazlasının, proje satışa çıkmadan satılmış olduğunu söyledi. Projenin en pahalı dairelerinin kulelerin tepesinde yer alacak 350 metrekarelik penthouse dairelerin olacağını ifade eden Demirel, '8-10 tane penthouse dairemiz olacak. Bunlardan 3'ü şimdiden peşin olarak satıldı. 2 tanesini Türkiye'den holding patronları, diğerini de bir Rus işadamı yatırım amaçlı satın aldı' dedi. 

Yatırım maliyeti 650 milyon
dolar olarak açıklanan Akasya Projesi'nin bu yıl haziran ayında başlaması ve 2012'de tamamlanması öngörülüyor. Toplam 182 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek proje; Akasya Koru, Akasya Kent ve Göl olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Akasya Acıbadem'in merkezinde, 3 parselin birleştiği noktada ise 26 bin metrekarelik sonsuz yeşil konseptinin vurgulandığı Central Park yer alıyor.

Metrekare fiyatı 4 binden başlıyor
182 bin metrekarelik toplam alanı bulunan Akasya Projesi'nin 58 bin metrekaresi yeşil alan. Toplam bin 583 daireden oluşan projede kule yaşamı ve yatay yaşam seçenekleri bulunuyor. 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen boyutlardaki konut tiplerinin metrekare fiyatı ise 4 bin liradan başlıyor, 7 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

En büyük pay Akiş'te
Akasya Acıbadem Projesi'ni geliştiren SAF Gayrimenkul, birçok başarılı konut projesini hayata geçiren Sinpaş ve Türkiye'nin ilk alışveriş merkezlerinden olan Akmerkez'in yaratıcısı Akkök'ün liderliğinde kurulmuş. SAF Gayrimenkul'ün hisse dağılımı ise şöyle:
AKİŞ: % 28
Sinpaş: % 25,
Yıldız Holding: % 25
Doğu Batı Grup: % 15
Corio: %7

(Akşam)

5 şirket 'Saf' tuttu, 650 milyon dolarlık 'Akasya' için yola çıktı     
 
SİNPAŞ, Akkök, Doğu-Batı Grubu, Yıldız Holding ve Hollandalı Corio ortaklığı Saf Gayrimenkul, İstanbul Acıbadem'e 650 milyon dolarlık yatırım yapacak. Konut ve alışveriş merkezini içeren Akasya Kent Projesi'nde, sadece yol bağlantıları için 25 milyon dolar yatırım yapıldığı belirtildi.

SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Akkök, Doğu-Batı Grubu, Yıldız Holding ve Hollandalı gayrimenkul şirketi Corio'nun ortaklığı ile kurulan Saf Gayrimenkul, 650 milyon dolarlık yatırımla Acıbadem'de Akasya adını verdikleri konut ve alışveriş merkezi projesini hayata geçiriyor. Saf Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, "İlk etapta yer alan 430 dairenin yarısı bir hafta içinde firmalarımızın orta ve üst düzey yöneticileri ve sadık müşterilerine yüzde 10 indirimle satıldı. Şu anda yüzde 6 indirimle satışlarımız devam ediyor. Projede yer alan 2.8 milyon dolar değerindeki 10 adet penthouse'dan (geniş terası bulunan çatı katları) 3'ünü bir hafta içinde sattık" dedi.

300 bin TL'den başlıyor

Demirel, projede fiyatları 300 bin TL ile 2.8 milyon TL arasında değişen 150 farklı tipte toplam 1583 dairenin ve 160 bin metrekarelik alışveriş merkezinin yer alacağını bildirerek, şöyle devam etti: "Proje Koru, Göl ve Kent olmak üzere 3 farklı parselden oluşuyor. Akasya Kent parselinde yer alacak 40 katlı kulede 85 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 300 mağaza ile Akmerkez'in 3 katı büyüklüğünde bir alışveriş merkezi inşa edilecek. Kulenin 17 bin metrekarelik ilk 3 katı ise ofislerden oluşacak. Projenin tamamı 2012 yılında tamamlanacak."

Güçler birleştirildi

İstanbul'da büyük konut ve alışveriş projelerinin finansman sıkıntısı nedeniyle durdurulduğuna dikkat çeken Demirel, şöyle konuştu: "Finansman konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Gayrimenkulde büyük projelere imza atmış Sinpaş ve Akmerkez'in yaratıcısı Akkök Grubu'nun liderliğinde güçlü bir şirket kurduk. Saf Gayrimenkul hisselerinin yüzde 28'i Akkök'e ait olurken, Sinpaş ve Yıldız Holding yüzde 50 hisseyi eşit oranda paylaşıyor. Doğu-Batı Grubu hisselerin yüzde 15'ine, Corio ise yüzde 7'sine sahip." Saf Gayrimenkul Proje Müdürü Ulvi Dikbaş da proje hakkında şunları söyledi: "Akasya, Avrupa ve Asya Yakaları'nın bağlantı noktasında, çevre yolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın bir konumda bulunuyor. Projenin çevre ve köprü bağlantılarını belediye ile ortak projelendiriyoruz. Akasya Acıbadem, 2010'da tamamlanması beklenen Marmaray Metro'suna özel bir tünelle bağlanacak. Projeden, çevresine açılan tüm yol bağlantıları için 25 milyon dolar yatırım yaptık."

Çocuklar için Kidzania var

Acıbadem Akasya, 182 bin metrekare alan üzerinde Koru, Göl ve Kent olmak üzere 3 parselden oluşacak.

70 metrekare 1+1'lerden, 350 metrekare penthouse'lara kadar 150 farklı tipte dairenin yer alacağı Akasya'da fiyatla 300 bin TL ile 2.8 milyon TL arasında değişiyor.

Her üç parselde, 40 katlı kuleler yer alıyor. Akasya Kent'te yer alan kulede 85 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 17 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofisler bulunacak.

3 parselin birleştiği noktada 26 bin metrekarelik yeşil alana sahip Central Park yer alacak.

Central Park'ın içinde 900 metrekarelik, kumsallı açık havuzun yer aldığı sosyal tesis yer alacak.

Alışveriş merkezi içerisinde bin kişilik tiyatro ve konferans salonu ve Kidzania adı verilen çocuk eğitim ve eğlence kulübü açılacak. (Hürriyet)

 

İnşaat'ın devleri birleşti, 2 milyon 800 bin liraya daire satacak


Saf Gayrimenkul 650 milyon dolarlık Akasya projesine start verdi. Projede yer alan 2 milyon 800 bin liralık 10 daireden 3'ü şimdiden satıldı Saf Gayrimenkul 650 milyon dolarlık Akasya projesine start verdi. Projede yer alan 2 milyon 800 bin liralık 10 daireden 3'ü şimdiden satıldı
Sinpaş GYO ve Akkök Grubu'nun liderliğinde oluşturulan Saf Gayrimenkul'ün 650 milyon dolarlık yatırımla Acıbadem'de hayata geçireceği Akasya Acıbadem satışa çıktı. Bin 583 konut, 40'ar katlı 3 kule ve 160 bin metrekarelik bir alışveriş merkezinin yer alacağı projede ilk etapta satışa çıkan 430 konuttan 100'ü projeye ortak olan şirketlerin orta ve üst düzey yöneticilerine satıldı. Ortalama 5 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa çıkan 70 ve 350 metrekare arasındaki konutların fiyatları 300 bin TL ile 2 milyon 800 bin TL arasında değişiyor.

BAHÇE ÜST KATLARA TAŞINDI
Saf Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, projenin merkezinde 26 bin metrekarelik Central Park'ın yer alacağını ifade ederek, Central Park içinde İstanbul'da bir ilk olan 900 metrekarelik, kumsallı açık havuzun da bulunacağı geniş bir aktivite alanı yer alacağını kaydetti. Akasya Acıbademde yeşil alanları sadece zeminle sınırlı tutmadıklarını belirten Demirel, 8. ve 9. katlarda bahçe terasları bulunduğunu söyledi. Proje satışa çıkmadan önce 80 daireyi şirket ortaklarının orta ve üst düzey yöneticilerine sattıklarını anlatan Demirel, "Bu amaçla 100 konut ayırdık. Bu 100 konutu liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirimle sattık. Sonrasında indirim oranını yüzde 6'ya çektik. 100 konutua bu şekilde sattık" dedi

AKMERKEZ TECRÜBESİ
Demirel, Akasya AVM'nin, Akmerkez tecrübesinden yararlanılarak oluşturulduğunu söyledi. AVM'nin bir katında ünlü tasarımcıların mağazaları bulunacak. Bin kişilik çok amaçlı bir salonun bulunacağı AVM, çocuk ve eğlence kulübü Kidzania ile de sosyal bir merkez olmayı hedefliyor. AVM'de 300 mağaza yer alacak.

650 MİLYON DOLAR
40'ar katlı kule bulunuyor
Bin 583 konuttan oluşuyor
85 bin metrekare kiralanabilir alanı olan AVM bulunuyor
AVM'de 300 mağaza yer alacak
Konutların ortalama metrekare fiyatı 5 bin dolar
Konut fiyatları 300 bin ile 2 milyon 800 bin TL arasında değişiyor

SAF GAYRİMENKUL HİSSE DAĞILIMI
Akkök Grubu % 28
Sinpaş Grubu % 25
Yıldız Holding % 25
Doğu-Batı Grubu %15
Corio %7  (Sabah)

Akasya'da 2.8 milyon liraya daire

Saf Gayrimenkul Genel Müdürü Demirel, Akasya sitesinde fiyatları 300 bin ile 2 milyon 800 bin lira arasında değişen daireleri yüzde 6 indirimle satışa sunduklarını söyledi

Saf Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, 1583 konutluk Akasya sitesinin ilk etabındaki 430 daireyi, yüzde 6 indirimle satışa çıkardıklarını söyledi. Daire fiyatlarının 300 bin ile 2 milyon 800 bin lira arasında değiştiğini belirten Demirel, "3+1 daireler daha fazla olacak. Bu nedenle genelde fiyatlar 600-800 bin lira civarında" dedi. 
Daireleri dekorasyonsuz olarak sattıklarını belirten Demirel, "Dekorasyonlu teslim almak isteyenler daire başına yüzde 10 fark ödeyecek. Ancak 40 katlı rezidansı dekorasyonlu teslim edeceğiz" diye konuştu.
Eski Ford fabrikasının 182 bin metrekarelik arazisi üzerine kurulacak Akasya sitesinin üç etaptan oluşacağını belirten Demirel, Koru adlı etapta 430 daireyi satışa çıkardıklarını, Göl ve Kent etaplarının ise daha sonra satışa çıkacağını söyledi.
Projenin 650 milyon dolara malolacağını belirten Demirel, sitede 85 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi ve yanında 40 katlı rezidans ve ofis binası inşa edileceğini söyledi.
300 mağazanın yer alacağı alışveriş merkezindeki çocuk eğlence bölümünü Kidzania'nın işleteceğini söyleyen Demirel, alışveriş merkezi otoparkının 4150 araç, konut bölümlerinde de 900'er araçlık otopark olacağını belirtti. 
Sitede Central Park adı verilen bir sosyal tesis yapacaklarını kaydeden Demirel, "Bu tesisin içinde 900 metrekarelik kumsallı yüzme havuzu yer alacak. Sosyal tesislerin işletmesi kat maliklerinin olacak" dedi.
Kriz dönemlerinin fırsat olduğunu belirten Demirel, "Birçok projenin inşaatını durdurduğu bir dönemde kreditörler kredi vermek için kapımızı aşındırıyor. Ama geri çeviriyoruz" dedi.
Projenin 2012'de tamamlanacağını kaydeden Demirel, 2 milyon 800 bin dolarlık bir penthouse (çatı katı) dairenin bir Rus yatırımcı tarafından satın alındığını açıkladı.

Saf Gayrimenkul'ün ortaklık yapısı

Ortak Ortaklık
 payı (%)
Akkök 28
Sinpaş 25
Ülker 25
Doğu Batı 15
Corio 7 ( Milliyet)

2,8 milyon TL'lik lüks dairelerin yarısı inşaat başlamadan satıldı 
 
 
Küresel kriz sebebiyle konut sektörü durgun bir dönem geçirirken sermaye yapısı güçlü şirketler üretime devam ediyor. Ülker Grubu'nun şirketi Yıldız Holding, Sinpaş Grubu Akmerkez'in yapımcısı Akkök Grubu'nun önderliğinde İstanbul'un Anadolu yakasında dev bir konut, alışveriş merkezi ve ofis projesi için güçlerini birleştirdi. 
 
 
 
Acıbadem'de 650 milyon dolar yatırımla inşa edilecek Akasya adlı projede 1.583 konut, 300 mağazaya ev sahipliği yapacak alışveriş merkezi ve ofisler inşa edilecek. Projenin ilk etabındaki 430 konuttan 200'ü henüz tanıtım yapılmadan satıldı. 40 katlı kulelerin tepesinde yer alacak değeri 2 milyon 800 bin TL olan üç ultra lüks daire de satılanlar arasında. 350 metrekare büyüklüğündeki bu dairelerden birisini, ismi açıklanmayan Rus yatırımcı peşin para ödeyerek aldı. Diğer ikisi ise proje ortaklarının şirketlerindeki yöneticiler tarafından alındı.

Akasya Acıbadem projesi, basın toplantısıyla tanıtıldı. SAF Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel'in verdiği bilgiye göre projede Yıldız Holding ve Sinpaş Grubu'nun yüzde 25'er, Akkök Grubu'nun yüzde 28, Kuzey Batı Grubu'nın yüzde 15, Hollandalı Corio'nun yüzde 7 ortaklığı bulunuyor. Projenin 2004 yılında satın alınan 182 bin metrekare alan üzerinde inşa edileceğini belirten Demirel, bölgenin lokasyon olarak cazip olması sebebiyle Anadolu yakasında merkez olabilecek bir projeye imza atmak istediklerini kaydetti. Doğru yerde doğru yatırım yaptıklarını, bu sebeple krize rağmen satışlarda sorun yaşamayacaklarına inandıklarını belirten Demirel, dairelerin metrekaresini ortalama 5 bin TL'den satacaklarını kaydetti. 300 bin ile 2 milyon 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılacak konutlardan ilk etaptaki 100 adedi ortakların şirketlerindeki çalışanlarına yüzde 10 indirimli olarak satıldı. 100 adedi de projenin yapılacağını duyanlar tarafından satın alındı. Konutların satışı dün itibarıyla başladı. Projenin dairelerin yanı sıra ticari alanlarıyla da iddialı olduğunu belirten Oray Demirel, "85 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 300 mağazaya ev sahipliği yapacak dev bir alışveriş merkezi inşa ediyoruz. Avrupa yakasındaki Akmerkez'i Anadolu yakasına da taşımış olacağız. Ayrıca ofis katlarımız da bulunacak." dedi.

İlk etap inşaatına haziranda başlanacak proje 2012'de tamamlanacak. Proje Akasya Koru, Akasya Göl ve Akasya Kent olarak üç bölüm olarak inşa ediliyor. 26 bin metrekarelik sonsuz yeşil konseptinin vurgulandığı Central Park yer alacak. Ayrıca İstanbul'da bir ilk olacak 900 metrekarelik kumsallı açık havuzun da bulunacağı sosyal tesis inşa edilecek. Dairelerde geniş kat bahçeleri bulunacak. 70 ile 350 metrekare arasında büyüklüklerdeki dairelerin metrekare fiyatları 4 bin ile 7 bin 500 TL arasında değişiyor. 2010'da tamamlanması beklenen Marmaray metrosuna özel tünelle bağlantı yapılarak konut sakinlerine ayrı bir ulaşım imkanı sunulacak. (Zaman)
 
Dev proje! 
 
Sinpaş ve Akkök'ten Akmerkez'i Acıbadem'e taşıyacak dev proje

Sinpaş ve Akmerkez'in yaratıcısı Akkök Grubu'nun liderliğinde oluşan SAF Gayrimenkul, 650 milyon dolar yatırımla Haziran'da başlayacağı Akasya Acıbadem projesinde yeni bir Akmerkez daha inşa edecek. Projede kiralanabilir alan açısından Akmerkez'i üçe katlayan bu alışveriş merkezinin yanı sıra 1.600 konut ve ofisler de yer alacak

 

Sinpaş ve Akmerkez'in kurucusu Akkök Grubu'nun liderliğinde oluşan SAF Gayrimenkul, 650 milyon dolar yatırımla Haziran ayında Akasya Acıbadem projesine başlıyor. Toplam 182 bin metrekarelik alana inşa edilecek olan 40 katlı üç kulenin yükseleceği üç parselden oluşan projede 1.600 konutun yanı sıra, Akmerkez konseptli bir alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 mağaza ve 1000 kişilik tiyatro ve konferans salonunun yer alacağı bu merkezin 85 bin metrekare ile kiralanabilir alan açısından Akmerkez'i de üçe katlayacağını söyleyen SAF Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, "Merkezin üstündeki 18 kat ise ofis olarak tasarlandı. Kulelerin diğerini ise belki apart otele çevirebiliriz" diye konuştu.

Projede ilk etapta 430 konutun satışa çıkarıldığını ve yarısından fazlasının iki haftada satıldığını belirten Demirel, "Projede 70 ile 350 metrekarelik dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor, 2.8 milyon liraya kadar çıkıyor" dedi. En büyük yeşil alanlı proje olma iddiasını taşıyan projede İstanbul'da ilk kez 900 metrekarelik, kumsallı açık havuzun da içinde yer aldığı sosyal yaşam alanı Central Park bulunacak. 58 bin metrekaresi yeşil alandan oluşan projede yüksek katlarda bile kat bahçeleri olacak. Projedeki alışveriş merkezinde ise ilk kez çocuk eğitim ve eğlence kulübü Kidzania açılacak. (Vatan)
 
Devler Akasya için elele verdi

Saf Gayrimenkul'un, İstanbul Acıbadem'de eski Otosan fabrikası arazisi üzerindeki projesi Akasya'nın satışları başladı.S inpaş, Akkök, Doğu-Batı Grubu, Yıldız Holding ve Hollandalı Corio ortaklığı Saf Gayrimenkul'un, İstanbul Acıbadem'de eski Otosan fabrikası arazisi üzerindeki projesi Akasya'nın satışları başladı.

Saf Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, "İlk etapta yer alan 430 dairenin yarısı bir hafta içinde firmalarımızın orta ve üst düzey yöneticileri ve sadık müşterilerine yüzde 10 indirimle satıldı. Şu anda yüzde 6 indirimle satışlarımız devam ediyor. Projede yer alan 2.8 milyon dolar değerindeki 10 adet penthouse'dan (geniş terası bulunan çatı katları) 3'ünü bir hafta içinde sattık" dedi.

AKMERKEZ'İN ÜÇ KATI AVM

 Demirel, projede fiyatları 300 bin TL ile 2.8 milyon TL arasında değişen 150 farklı tipte toplam 1583 dairenin ve 160 bin metrekarelik alışveriş merkezinin yer alacağını bildirerek, şu bileri verdi: "Proje Koru, Göl ve Kent olmak üzere 3 farklı parselden oluşuyor.

Akasya Kent parselinde yer alacak 40 katlı kulede 85 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 300 mağaza ile Akmerkez'in 3 katı büyüklüğünde bir alışveriş merkezi inşa edilecek. Kulenin 17 bin metrekarelik ilk 3 katı ise ofislerden oluşacak. Projenin tamamı 2012 yılında tamamlanacak."
Bugün


Geri Dön