26 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem'de metrekaresi 5 bin 500 TL!

Akasya Acıbadem'de metrekaresi 5 bin 500 TL!

Gayrimenkul A.Ş'nin hayata geçireceği Akasya Acıbadem projesini tüm detaylarıyla inceledik



Sektörün iki duayen ismi Sinpaş ve Akkök gruplarının liderliğinde kurulan Saf Gayrimenkul A.Ş'nin hayata geçireceği;
Projenin adı: Akasya Acıbadem.
Projenin lokasyonu: Acıbadem (Bulgurlu Mahallesi)
Yapan Şirket: Saf Gayrimenkul (Sinpaş ve Akkök iştiraki)
Satış ve Pazarlama Koordinatörü: Tolga Bıyıklıoğlu
Başlama tarihi: Haziran 2009
Bitirme tarihi: Koru etabı Mayıs 2011, göl etabı Aralık 2011, residence Mart 2013.
Toplam arsa: 182 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 630 bin metrekare.
Ticari alan: 83 bin metrekare.
Sosyal donatılar: 26 bin metrekarelik Central Park, 3 bin metrekare sosyal tesis alanları, 900 metrekare İstanbul'da bir ilk kumsallı havuz
Konut bilgileri: 1+1den 4,5+2'ye kadar pek çok tipte 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen toplam 1600 konut bulunuyor.
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 5 bin 500 TL.
En pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 400 bin TL - 3 milyon 300 bin TL
Projenin ayırt edici özelliği: Lokasyonu ve doğal alanının çok geniş olması. Şehrin merkezinde pek çok projede bunu görebilirsiniz fakat 58 bin metrekare yeşil alana sahip başka bir proje daha yok. 
Anneler için ne düşünüldü?: Akasya Acıbadem'de anneler  için pek çok şey düşünülmüş.  Fakat en önemlisi Kidzania.  Çocuklarının kendilerinden bağımsız dört saat boyunca 50'den fazla eğitici aktivite ortamında bulunmaları, anneler için çok ideal bir  konsept.
Çocuklar için ne düşünüldü?: Kidzania'da çocuklar dört saat boyunca kendilerine bir meslek seçiyorlar ve gün boyunca arkadaş- larıyla birlikte hayatı yaşıyorlar.
Projede beyler için ne düşünüldü?: Beyler için fitness, rekreasyon alanları, konferans salonu ve golf sahası gibi bir çok faaliyet bulunuyor.
Gençler için ne düşünüldü?: 26 bin metrekarelik alanda projelendirilen Central Park gençlerin çimlere uzanıp kitap okuyabilecekleri, doğayla başbaşa kalabilecekleri şekilde tasarlanmış.
En yakın okullar kaç km uzaklıkta?: Projenin koru etabında ilköğretim okulu projesi, 200 metre uzaklıkta ise Ahmet Sami Gezici Lisesi ve Kemal Atatürk Lisesi bulunuyor
En yakın hastane ve poliklinikler: Medipol 2 kilometre, Medical Park 2.5 kilometre, Gata Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi de çok yakın.
En yakın alışveriş merkezi: Kendi bünyesinde Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi bulunuyor.
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km?: Sabiha Gökçen Havaalanı'na 32 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 25 kilometre.
E-5 veya TEM'e olan uzaklığı: E-5 yanı başında, TEM 4.5 kilometre uzaklıkta.
Ödeme avantajları: Projeye  özel bankaların uyguladığı düşük faiz oranları bulunmakta. Ayrıca firma peşin ödemelerde cazip  indirimler uyguluyor. Şirket  bünyesinde özel vadelendirmeler de yapılıyor.
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet

0216 428 31 32

www.ak-asya.com
[email protected]


Geri Dön