27 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem'in Göl etabında 402 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem'in Göl etabında 402 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem'in Göl etabında konut fiyatları 402 bin TL'den başlıyor...



Akasya Acıbadem'in Koru etabından sonra Göl etabı da temmuz ayı başında satışa çıkmıştı. 458 konuttan oluşan Göl etabında yaklaşık 100 adet konutun satışı gerçekleşti. En çok 3+1 konutlar oturum için ilgi görüyor. Akasya Göl etabının satışları tamamlandığında Kent etabı satışa sunulacak.

Sinpaş ve Akkök gruplarının  liderliğinde Saf Gayrimenkul A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesi Acıbadem'de 182 bin metrekare alana kuruluyor. Proje toplam 1.581 konuttan oluşuyor.
Akasya Acıbadem Göl etabında satışa çıkan konutların fiyatları 402 bin TL'den başlıyor, 3 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Kulede bulunan konutlar 1.5+1, 2.5+1 ve 3.5+1 olarak tasarlandı. 8 metrekare ve altındaki odalar buçuk olarak nitelendiriliyor.

Yatay bloklarda alanları 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor. Konut tipleri 1+1'den 4.5+2 `ye kadar çeşitlilik gösteriyor.

Gerçek toprak üzeri çim kaplama kat bahçeleri ile de çok dikkat çeken Akasya Acıbadem projesinin Göl etabında konutlarda bulunan kat bahçesi büyüklükleri 10 metrekareden başlayıp 50 metrekareye kadar çıkabiliyor.

Akasya Acıbadem projesinin yatırım değeri 650 milyon dolar olarak açıklandı. Projenin bünyesinde prestijli bir alışveriş ve yaşam merkezi bulunduracak. Alışveriş Merkezi'nin içinde yer alan, dünyanın birçok ülkesinde denerken öğreten, öğretirken eğlendiren Kidzania, çocukların İstanbul'daki yeni eğlence merkezi olacak. Çocuklar bu hayaller ülkesinde 50'den fazla aktivite ortamında, yeteneklerine uygun meslekleri seçip eğlenerek öğrenebilecekler.

Akasya Acıbadem'de 3 bin 500 metrekarelik sosyal tesisin içinde İstanbul'un ilk kumsallı havuzu bulunuyor. Ayrıca sosyal tesisin içinde fitness center, restoran, cafe, market, kuaför gibi olanaklar olacak.
Akasya Acıbadem, Avrupa ve Asya Yakaları'nın bağlantı noktasında Boğaziçi Köprüsü ve çevre yollarına yakın konumda bulunuyor. Proje aynı zamanda Bağdat Caddesi, Suadiye, Göztepe, Avrupa Yakası'nda Bebek, Etiler, Ortaköy gibi semtlere olan yakınlığı ile avantajlı konumda yer alıyor. Site, 2010'da tamamlanması beklenen  Marmaray  Metrosu'na özel bir tünelle bağlanacak.

0212 393 01 00

www.ak-asya.com

Akasya Acıbadem'in Göl etabı satışa çıktı! 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nagihan ARAT/Emlakkulisi.com


Geri Dön