28 / 03 / 2024

Akasya Acıbadem'in Kent Etabı Ocakta satışta!

Akasya Acıbadem'in Kent Etabı Ocakta satışta!

 SAF Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen “Akasya Acıbadem Projesi”nin Kent Etabı satış öncesi gelen ön talepler değerlendirildikten sonra Ocak ayından itibaren satışa sunulacak



Akasya Acıbadem Projesi’nin son etabı olan Kent Etabı’ndaki 600 konutun yarısı ön taleplerle şimdiden ayırtıldı. İstanbul’un en prestijli AVM’sinin üzerinde yükselecek olan Kent Etabı, 40 katlı bir kule ve yanındaki 18 katlı yatay rezidans bloktan oluşuyor. İstanbul’un en yüksek beş kulesinden biri olacak olan Akasya Kent Etabı çok yakında satışa çıkmaya hazırlanıyor.

SAF Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen “Akasya Acıbadem Projesi”nin Kent Etabı satış öncesi gelen ön talepler değerlendirildikten sonra Ocak ayından itibaren satışa sunulacak. Daha önce satılan ve inşaatları devam eden Göl ve Koru Etapları ise 2011 yılının Mayıs ve Aralık aylarında yeni sahiplerine teslim edilecek. Akasya Acıbadem Projesi’nin son etabı olan ve İstanbul’un en prestijli AVM’sinin üzerinde yükselecek bir yaşam sunan Kent Etabı ise; 2013 Haziran ayında yeni sahiplerine teslim edilecek.

Kent Etabı’nın yarısı ön taleple ayırtıldı
Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent Etabı’ndaki 40 katlı kule bloğu 172,6 m yüksekliğinde ve İstanbul’un en yüksek ilk 5 kulesi arasında yer alacak. 40 katlı muhteşem kulenin ilk 25 katı 1+1 home-office olarak, kalan 15 katı ise penthouse olarak satışa sunulacak ve yeni sahiplerine rezidans hizmeti verilecek.

İstanbul’un en prestijli alışveriş merkezinin üzerinde yükselecek olan kulenin yanında 18 kattan oluşan yatay bloktan konut alanlar da residanz hizmetinden yararlanacak. Tüm bloğun etrafı kat bahçeleriyle donatılırken bu yatay yaşam alanlarında 3,5+1, 3+1 ve 2+1 dairelerin yanında geniş teraslı penthouse daireler de bulunacak.

Central Park Akasya’ya taşınıyor

Anadolu yakasının en büyük yeşil alanına sahip olan Akasya Acıbadem’deki toplam 58.000 metrekarelik yeşil alanın 26.000 metrekaresini oluşturan ortak sosyal alanı Central Park; Koru, Göl ve Kent Etaplarında yaşayanları bir araya getirecek. Central Park’ta 900 m2 büyüklüğünde İstanbul’un ilk ve tek doğal kumsallı açık havuzu da yer alacak. Göl Etabı içindeki 7.500 metrekarelik biyolojik gölet ise Akasya Acıbadem’de yaşayanların bir başka ayrıcalığı olacak.

Akasya Acıbadem Boğaz Köprüsü'ne 6 km, Bağdat Caddesine 5 km mesafede olmasının yanı sıra; Kent Etabı'ndaki kulenin hemen altından Uzunçayır metro istasyonuna sağlanacak bağlantı ile trafiği en aza indirgeyen ulaşım imkanları sunacak.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Akasya Kent Etabı yükseliyor

İstanbul'un en prestijli alışveriş merkezinin üzerinde yükselecek olan Akasya-Acıbadem Kent Etabı 40 katlı bir kule ve yanındaki 15 katlı yatay bloktan oluşacak. Kulede home-office olarak kullanıma uygun projelendirilen dairelerin yanı sıra tarihi İstanbul Yarımadası'na bakan manzaralı "penthouse" konseptli yaşam alanları da bulunacak. Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent Etabı'ndaki 40 katlı kule, 172,6 metre yüksekliği ile İstanbul'un en yüksek ilk 5 kulesi arasında yer alacak. Her odanın kat bahçesine açıldığı 15 katlı yatay yaşam alanlarında 3,5+1,3+1 ve 2+1 dairelerin yamnda geniş teraslı lüks daireler bulunacak. Tüm yatay bloğun etrafını saran kat bahçelerinde özel jakuziler de yer alacak. Daha önce satılan ve inşaatları devam eden Koru Etabı 2011'in ilk yarısında, Göl Etabı ise 201 l'in 2. yansmda yeni sahiplerine teslim edilecek. Akasya Acıbadem Projesi'nin son etabı olan ve İstanbul'un en prestijli AVM'sinin üzerinde yükseleceği Kent Etabı ise 2013 yılının ilk yarısında sahiplerine teslim edilecek. Kent Etabı'ndaki yaklaşık 600 konutun yarısı ön taleplerle şimdiden yeni sahipleri için ayırtılmış bulunuyor. Akasya Acıbadem, Boğaz Köprüsü'ne 6 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 5 kilometre mesafede • olmasının yanı sıra, Kent Etabı'ndaki kulenin hemen altından Uzunçayır metro istasyonuna da bağlantı sağlanacak.
Hürriyet Emlak

0216 428 31 32

www.ak-asya.com

 


Geri Dön