19 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem'in Koru etabında son 19 konut!

Akasya Acıbadem'in Koru etabında son 19 konut!

Yaklaşık 3 hafta önce satışa çıkan Akasya Acıbadem projesinin ilk etabı olan Akasya Koru'da son 19 konut kaldı!



Akasya Acıbadem projesinin ilk etabı olan Akasya Koru 3 hafta önce satışa çıkmıştı. Toplam 430 konuttan oluşan Akasya Koru etabında şu an toplam 19 konut kaldı. Satışı süren konutların fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. 2 milyon 700 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede konutlar tercihe göre dekorasyonlu ya da dekorasyonsuz olarak yüzde 10 farkla satılıyor.

Sinpaş ve Akkök'ün liderliğinde oluşan SAF Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi tarafından hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesinin toplam yatırım bedeli 650 milyon dolar. Projede 1+1'den 5+1'e kadar değişik seçeneklerde toplam 150 farklı konut tipi yer alıyor. Konutların alanları 70 metrekare ile 350 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 1+1 konutlar ilk iki haftada tükendi. Projede bulunan penthouse dairelere Rusya'dan ve Londra'dan yatırımcılar büyük ilgi gösteriyor. Projenin 2012 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Akasya Acıbadem projesi toplam 1.583 konut ve 85 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje Akasya Koru, Akasya Kent ve Akasya Göl olarak 3 farklı parselde inşa ediliyor. 58 bin metrekaresi yeşil alandan oluşan Akasya Acıbadem'in merkezinde Central Park yer alıyor. Central Park'ın içinde ise 900 metrekarelik, kumsallı açık havuzun da içinde yer aldığı geniş aktivite imkanları sunulan bir sosyal tesis bulunuyor. Konutlarda kat bahçeleri mevcut. Projede 1000 kişilik tiyatro ve konferans salonu, sağlık merkezi, restoranlar ve Kidzania çocuk eğitim ve eğlence kulübü yer alıyor. Akasya Acıbadem'de 4 bin 150 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

Şehir merkezinde inşa edilen Akasya Acıbadem, Avrupa ve Asya Yakaları'nın bağlantı noktasında, çevre yolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın şekilde konumlanıyor. Proje ayrıca  Marmaray  Metro'suna 25 milyon dolarlık yatırımla 430 metrelik özel bir tünelle bağlanacak.

0212 393 01 00

www.ak-asya.com

[email protected]


 
Nagihan ARAT /Emlakkulisi.com

İlgili haberler

Akasya Acıbadem'de iki haftada 380 konut satıldı!

Ak-asya.com yayında!

Akasya Acıbadem Projesi'nde penthouse daireler kapışıldı!

Akasya Acıbadem'de 300 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem 22 Mayıs'ta resmen satışta!

Akasya Acıbadem projesinde penthouse daireler kapışıldı

Akasya Acıbadem'de 546 bin TL'ye! Yüzde 6 indirimle!


Geri Dön