28 / 03 / 2024

Akasya Park Ümraniye Akasya Yapı ve Ant Yapı tarafından yükseliyor!

Akasya Park Ümraniye Akasya Yapı ve Ant Yapı tarafından yükseliyor!

Firma: Akasya Yapı

Proje: Akasya Park Ümraniye

Bugüne dek İstanbul’ un çeşitli lokasyonlarında ticari gayrimenkuller geliştiren Akasya Yapı, Ümraniye’ deki karma projesiyle gayrimenkul ve perakende sektörüne çok yönlü bir yaşam alanı kazandırıyor...



İçerisinde rezidanslar, ofis binaları ve AVM’nin yer alacağı  Akasya Park Ümraniye  projesinde, konularının önde gelen isimleri ile stratejik işbirlikleri gerçekleşiyor.

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye’de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor. Akasya Yapı’nın toplamı 46 dönüm arsa üzerinde geliştirdiği projede, 600 den fazla bağımsız bölümden oluşan konut bloğu, 80 bin metrekarelik AVM ve toplamda 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokları yer alıyor. Projenin inşaat maliyeti 200 Milyon Dolar olarak öngörülüyor. 


CarrefourSa Ümraniye ile komşu olup birlikte 100 bin metrekareye yakın büyüklükte bir perakende destinasyonu oluşturan, yüksek çekim gücüne sahip alışveriş merkezinin geliştirilmesi ve yatırımı  Akasya Yapı  tarafından yapılacak. Ulusal ve uluslararası marka karması ile 240 mağaza, 35 kafe-restoran, 3 bin araçlık otoparktan oluşan ve 3 milyon kişilik bir çekim alanına hitap edeceği düşünülen AVM, Akasya Yapı adına ECE Türkiye tarafından kiralanacak ve yönetilecek.


Proje hakkında bilgi veren Akasya Yapı Ticari Operasyon Direktörü Ertan Vural: “Projemizin inşaat çalışmaları başladı, tamamlandığında benzerlerinden en önemli farkı, uyum içinde ve yüksek verimliliğe sahip alanları barındırması olacak. Buna örnek olarak ofis tasarımında asansör hollerinin gün ışığı alması, komşu projemiz Carrefour Ümraniye ile sinerji içinde çalışması, çevredeki A sınıfı ofislerde çalışan insanlar tarafından rahatlıkla ulaşılabiliyor olması gibi detaylara dikkat ettik.  Akasya Park Ümraniye sadece bir karma proje değil, her yönüyle bir yaşam alanı oluşturacak” diyor.


Akasya tarafından geliştirilen proje kapsamındaki ofisler Akasya Yapı bünyesinde yapılırken, konutlar Ant Yapı tarafından inşaa edilerek satışa sunulacak. AVM’nin kiralanması ve yönetimi ECE Türkiye tarafından gerçekleştirilecek. 


Projede stratejik işbirliği yaptıkları firmalardan bahseden Ertan Vural “Stratejik İşbirliği yaptığımız firmalar, dünya çapındaki güçlerinin yanında lokal olarak da alanlarının en iyilerinden. Türkiye ve özellikle İstanbul her geçen gün daha fazla sayıda yeni projeye ev sahipliği yapıyor. Bu anlamda alanının en iyileriyle çalışmak, çalışılacak doğru paydaşları seçmek çok önemli. Akasya Park Ümraniye’de tüm servis sağlayıcılarla birlikte gerek inşaatı gerekse işletmesi sırasında 3000’den fazla kişiye istihdam sağlanacak” şeklinde açıklamada bulunuyor. 


Ülkemizdeki ekonomik gelişime paralel olarak gayrimenkul alanındaki yeni  beklentilere cevap veren projeler geliştirmek üzere yola çıkan Akasya Yapı, Akasya Park Ümraniye karma projesi kapsamında geleceğin teknolojisini şimdiden kullanıma açıyor. Sosyal donatılarıyla dikkat çeken Akasya Park Ümraniye, bünyesinde yer alan  AVM’sinde dünyaca ünlü markalardan bir karma sunarken, ofis katlarında çalışma hayatını kolaylaştıracak çözümler, rezidans dairelerinde yaşama değer katan yenilikler vaad ediyor. Akasya Park Ümraniye, açık ve kapalı otoparkıyla AVM ziyaretçilerine, rezidans sakinlerine ve bölgede yer alan ofis çalışanlarına park yeri kolaylığı sağlıyor olacak. Proje, Anadolu yakasında mevcut iki köprüye, Kadıköy’e, Üsküdar’a, Çekmeköy’e, Ataşehir’e, TEM gişelerine ve Kozyatağı’na kolaylıkla ulaşabilecek bir noktada yer alıyor.  


Çağdaş,  inovatif, çevreyle dost ve insana saygı duyan yaklaşımı ile bölgenin değerine değer katacak olan Akasya Park Ümraniye, 2 sene içerisinde bölgenin yüz akı projesi olarak tamamlanmış olacak.


Telefon: 0216 422 20 73 - 74

Web: www.akasya.com.tr


projeye sor



Geri Dön