24 / 04 / 2024

Akasya Park Ümraniye Alışveriş Merkezi 2015 yılında açılacak!

 Akasya Park Ümraniye Alışveriş Merkezi 2015 yılında açılacak!

ECE ve Akasya Grupları, 2015 yılında açılması planlanan Akasya Park Ümraniye Alışveriş Merkezi projesini gerçekleştirme kararı aldı



İstanbul’un Ümraniye ilçesinde yer alan projenin inşaatına 2013 yılı içinde başlanması planlanıyor. Konut ve ofis bloklarının da dahil olduğu projenin yatırım hacmi, yaklaşık 200 milyon euro. Yeni inşa edilecek olan Alışveriş Merkezi ve buna komşu bulunan CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi’nin birlikte oluşturdukları 100.000 m2 kiralanabilir alan, yaklaşık 240 mağaza ve 3.000 araçlık otopark kapasitesi ile İstanbul’un en güçlü çekim merkezlerinden biri hayata geçirilmiş olacak. Bu büyük projenin İstanbul’un ana arterlerinden olan TEM ve E-5 Karayollarına güçlü bağlantısı sayesinde, çekim alanında yaşayan yaklaşık üç milyon kişi, alışveriş merkezine kolaylıkla ulaşabilecekler.


ECE Grubu, alışveriş merkezinin konsept planlamasını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi.


ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, “Proje ortağımız Akasya Grubu ile birlikte İstanbul’da ‘Akasya Park Ümraniye Alışveriş Merkezi’ni hayata geçirmekten ve ECE Grubu olarak gelişen Türkiye pazarında büyümemizi sürdürmekten mutluluk duyuyoruz. ECE Grubu’nun kiracıları ile yıllardır süregelen başarılı işbirliği sayesinde, perakende grupları Ümraniye’deki bu yeni alışveriş merkezine şimdiden büyük ilgi gösteriyorlar” dedi.


Geri Dön