26 / 04 / 2024

Akasya Park Ümraniye’de satışlar başladı!

Akasya Park Ümraniye’de satışlar başladı!

Akasya Park Ümraniye projesinde satışlar başladı. Konutların 350 bin TL’den başlangıç gösterdiği Ümraniye Akasya Park projesinde 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...



Akasya Yapı tarafından Ümraniye’de hayata geçirilen Akasya Park projesinde satışlar başladı. Karma konseptte geliştirilen projede rezidans, ofis ve AVM birimleri yer alıyor. 46 dönüm alan üzerinde yükselen Akasya Yapı Akasya Park projesinde toplam 600 konut yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan projede modüler sistem sayesinde istenilen büyüklükte daire oluşturulabiliyor. 


Fiyatlar 350 bin TL’den başlıyor

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak girişi ile geliştirilen Akasya Park projesinde 1+1 daireler 350 bin TL’den, 2+1 daireler ise 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


36 ay vade farksız taksit

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Akasya Park Ümraniye projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ya da yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Akasya Park Ümraniye hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön