28 / 03 / 2024

Akbank Büyük Kırmızı Ev'den çifte bayram kampanyası!

Akbank Büyük Kırmızı Ev'den çifte bayram kampanyası!

Akbank Büyük Kırmızı Ev’in Ağustos ayı’na özel "Bayram Kampanyası", avantajlı faizler ile kira öder gibi ev sahibi olma olanağı sunuyor



Akbank, konut kredilerindeki çalışmalarını yürüttüğü markası Büyük Kırmızı Ev kapsamında "Bayram Kampanyası" düzenledi. Herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasını amaçlayan “Bayram Kampanyası”, kredi kullanıcılarına düşük faiz, düşük taksit ve dosya masrafı indirimi olanakları sunuyor.


Akbank Büyük Kırmızı Ev "Bayram Kampanyası" kapsamında, dileyenler 50 bin lira kredi için, 10 yıl vadede 728 lira aylık taksit ödeyerek yeni evlerine kavuşabilecekler. Kampanyada, 100 bin lira kredi tutarı için, 10 yıl vadede aylık taksit ise 1,456 lira olacak. Kampanya dahilinde kredi kullanacaklar, aynı zamanda % 20 indirimli 1,000 lira dosya masrafından da yararlanabilecekler.


Akbank Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, bayram öncesi düzenledikleri kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere çifte bayram yaşatmayı amaçladıklarını vurguladı. Büyük Kırmızı Ev "Bayram Kampanyası" ile kredide tutar sınırı gözetmeksizin, 1 - 5 yıl arası vadelerde % 1.02, 6-10 yıl vadelerde yüzde 1.03 faiz oranı uygulandığına işaret eden Tözge,"Bayram kampanyası kapsamında bireylerin düşük taksit tutarları ile kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini, böylece bayramı yeni evlerinde karşılayabileceklerini” belirtti.


Sözlerini, "Çocukların okulları, işyeri tayinleri gibi nedenlerle 'taşınma mevsimi' olarak bilinen yaz aylarına denk getirdiğimiz kampanyamız ile kolayca ev sahibi olunabilecek" diye sürdüren Tözge, Büyük Kırmızı Ev'e ilişkin olarak da şu bilgileri verdi:


"Akbank olarak konut kredilerindeki çalışmalarımızı Büyük Kırmızı Ev markası altında yürütüyoruz. Büyük Kırmızı Ev, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile konut kredisi müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet veriyor. Konut kredilerine özel web sitesi ve çağrı merkezi ile Büyük Kırmızı Ev ile, ev sahibi olmak isteyenlerin tüm sorularına yanıt bulmasını ve kredi başvurularını evlerinin rahatlığında yapmalarını amaçlıyoruz."


Büyük Kırmızı Ev'in kapısı, Akbank'ın bankacılık ürünlerine kolay erişim de sağlıyor


Konut projeleri ve emlakçılar ile yaptığı işbirliği ile konut alımı sırasında müşterinin yanında olmayı hedefleyen Akbank Büyük Kırmızı Ev’in sunduğu kampanyalar ile uygun faiz ve masraflarla ev sahibi olan bireyler, Büyük Kırmızı Ev’in avantajlar dünyasından yararlanmaya başlıyorlar. 


Bankacılık ürünlerine özel fırsatlar ile sahip olan Büyük Kırmızı Ev müşterileri, birçok markadan sunulan indirimler ile de evlerini yenileme ve güzelleştirme imkanına kavuşuyorlar. Akbank Büyük Kırmızı Ev, konut kredisi müşterilerine 360 derece bir hizmet sunuyor.


Konut kredisinin diğer kredi ürünlerinden daha karışık bir sürece sahip olması nedeniyle, Büyük Kırmızı Ev’de bu sürecin hızlı ve rahat sonuçlandırabilmesi için şube dışı başvuru kanallarından da faydalanılıyor. Ayrıca, konut kredisi başvuruları şubelerin yanısıra; Büyük Kırmızı Ev web sitesinden (www.buyukkirmiziev.com) ve 44 44 253 “Büyük Kırmızı Hat” çağrı merkezinden alınıyor ve anında kredi ön onayı verilebiliyor.


Büyük Kırmızı Ev, çatısı altında bulunan anlaşmalı 100’ün üzerinde markalı konut projesi ile yeni ev tercih edenlerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Akbank Büyük Kırmızı Ev avantajlı ödeme koşulları ile konut projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, Büyük Kırmızı Ev web sitesinden anlaşmalı projelere ulaşabiliyor ve telefonla kolaylıkla bilgi alabiliyor.


Akbank Büyük Kırmızı Ev den çifte bayram kampanyası!

Akbank Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge 

 

 



Geri Dön