25 / 04 / 2024

Akbank, CarrefourSA'larda 22 şube açacak

Akbank, CarrefourSA'larda 22 şube açacak

Akbank ve CarrefourSA üst yönetiminin, geçen Haziran ayında gerçekleştirilen stratejik işbirliği çerçevesinde CarrefourSA İçerenköy mağazasındaki CarrefourSA Kredi Expres Şubesi'ni ziyaret ettiği bildirildi



Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt ve CarrefourSA Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Guillaume Vicaire'in gerçekleştirdiği ziyarette Akbank ve CarrefourSA Türkiye üst yönetiminin de hazır bulunduğu ifade edildi. Suzan Sabancı Dinçer, ziyarette, CarrefourSA ve Akbank'ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını belirterek, bu işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını, Türkiye'deki bireysel bankacılık müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını kaydetti. Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil de, Türkiye'de ''ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattıklarını'' ifade ederek, yıl sonuna kadar CarrefourSA mağazalarında 22 adet şube açmayı planladıklarını kaydetti.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Suzan Sabancı Dinçer'in CarrefourSA ziyareti
AKBANKve CarrefourSA üst yönetimi, CarrefourSA İçerenköy mağazasındaki CarrefourSA Kredi Expres şubesini ziyaret etti

Akbank ve CarrefourSA geçtiğimiz haziran ayında stratejik işbirliği yaparak iki kuruluşun kartlarını (Axess ve CarrefourSA Plus) tek çatı altında birleştirmişti. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt ve CarrefourSA Türkiye CEO'su Guillaume Vicaire'in gerçekleştirdiği ziyarette Akbank ve CarrefourSA Türkiye üst yönetimi de hazır bulundu. Suzan Sabancı Dinçer ziyarette CarrefourSA ve Akbank'ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını, bu işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını ve Türkiye'deki bireysel bankacılık müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını belirtti.
Akşam

Akbank, 22 mağazada CarrefourSa Kredi Expres açacak
 
Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, bu yıl sonuna kadar CarrefourSa mağazalarının içinde hizmete açacakları "Carrefour Axess" şubesi sayısının 22'ye ulaşacağını söyledi

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Genel Müdür Ziya Akkurt, Genel Müdür Vekili Binbaşgil ve CarrefourSa CEO'su Guillaume Vicaire'yle birlikte İstanbul İçerenköy'deki CarrefourSa Kredi Expres Şubesi'ni ziyaret etti.
Fırsatlar yaratır
Suzan Sabancı Dinçer, CarrefourSa ve Akbank'ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını belirterek, bu işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını, Türkiye'deki bireysel bankacılık  müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını kaydetti.
Hipermarket bankacılığı
Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil de, Türkiye'de "ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattıklarını" ifade ederek, şu görüşleri dile getirdi: "Perakende noktasında ihtiyaç anında müşterilerin yanı başında olma ve tüm finansal ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle yola çıktık. Bu şubeler perakende  noktalarındaki müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarlandı. İlk tepkiler çok olumlu. Bu yıl sonuna kadar CarrefourSa mağazalarında 22 adet  şube açmayı planlıyoruz. Carrefour Axess kredi kartı lokomotif ürünümüz. Bu projenin başarısı, hipermarket bankacılığında müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler  sunmasından dolayı çok önemli." 
Hürriyet

Akbank, CarrefourSA'larda şubeleşme atağı başlattı

Türkiye'de "ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattıklarını" ifade eden Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, "Yılsonuna kadar CarrefourSA mağazalarında 22 adet şube açmayı planlıyoruz" dedi.

Akbank, yıl sonuna kadar CarrefourSA mağazalarında 22 şube açmayı planlıyor.

Akbank ve CarrefourSA üst yönetimi, geçen Haziran ayında gerçekleştirilen stratejik işbirliği çerçevesinde CarrefourSA İçerenköy mağazasındaki CarrefourSA Kredi Expres Şubesi'ni ziyaret etti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, ziyarette, CarrefourSA ve Akbank'ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını belirterek, bu işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını, Türkiye'deki bireysel bankacılık müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını kaydetti. Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil de, Türkiye'de "ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattıklarını" ifade ederek, şu görüşleri dile getirdi:

`Tepkiler olumlu'

"Perakende noktasında ihtiyaç anında müşterilerin yanı başında olma ve tüm finansal ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle yola çıktık. Bu şubeler perakende noktalarındaki müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarlandı. İlk tepkiler çok olumlu. Bu yıl sonuna kadar CarrefourSA mağazalarında 22 adet şube açmayı planlıyoruz. Carrefour Axess kredi kartı lokomotif ürünümüz. Bunun dışında da bireysel krediler, sigorta gibi ürünlere odaklanıyoruz."

Carrefour Axess kredi kartının, Axess ve CarrefourSA Plus kartın özelliklerini birleştirerek kart sahiplerine tek bir kart altında yeni ayrıcalıklar sunduğu açıklandı.
Vatan

Akbank, Carrefoursa'da 22 şube açacak

Akbank ve Carrefoursa üst yönetimi, geçen haziran ayında gerçekleştirilen stratejik işbirliği çerçevesinde Carrefoursa İçerenköy mağazasındaki Carrefoursa Kredi Ekspres Şubesi'ni ziyaret etti

Carrefoursa ve Akbank'ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını belirten Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını, Türkiye'deki bireysel bankacılık müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını kaydetti. Türkiye'de `ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattıklarını' ifade eden Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil de, "Perakende noktasında ihtiyaç anında müşterilerin yanında olma ve tüm finansal ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle yola çıktık. Yıl sonuna kadar Carrefoursa mağazalarında 22 adet şube açmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön