26 / 04 / 2024

Akbank Diyarbakır'da 7. şubesini açtı!

Akbank Diyarbakır'da 7. şubesini açtı!

Akbank 2014 yılında da yeni şube açılışlarına devam ediyor. 16 bini aşkın çalışanıyla tüm Türkiye’de müşterilerine en iyi hizmet deneyimini sunmayı hedefleyen Akbank'ın, Diyarbakır’daki 7. şubesi Bismil ilçesinde düzenlenen bir törenle açıldı...




Akbank 2014 yılında da yeni şube açılışlarına devam ediyor. 16 bini aşkın çalışanıyla tüm Türkiye’de müşterilerine en iyi hizmet deneyimini sunmayı hedefleyen Akbank'ın, Diyarbakır’daki 7. şubesi Bismil ilçesinde düzenlenen bir törenle açıldı.


Açılışla ilgili bir açıklama yapan Akbank Bismil Şubesi Müdürü Kiyasettin Kuşin, Türkiye’nin en değerli banka markası olan Akbank’ın Bismil Şubesi'ne müdür olarak atanmaktan gurur duyduğunu söyledi. Kuşin “Görevlerinde uzman kadromuzla birlikte, bankamızın kurumsal kimliğine yakışır şekilde tüm Diyarbakır halkına Akbank’ın mükemmel hizmet deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.


Akbank Bismil şubesi yoğun olarak tarım alanında faaliyet gösteren Bismil ilçesinde hizmet veriyor. Şube hinterlandında, çimento, yap-sat firmaları, tarım ve hizmet sektörü alanında faaliyet gösteren işletmelerin yer aldığı belirtildi.



Malatya Gerçek


Geri Dön