25 / 04 / 2024

Akbank ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Akbank ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Turyap, Akbank’ın ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini satışa çıkardı. Akbank'ın 12 ildeki 29 ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri için tekli alma süreci devam ediyor.



Türkiye'nin en yaygın temsilcilik ağına sahip Turyap kamu, banka, özel kuruluş veya markalı emlak projelerini içeren gayrimenkul müzayedeleri ve açık satış portföyleri ile çeşitli organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor.

 

Turyap, Akbank’ın çeşitli il ve ilçelerdeki ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri Turyap Genel Müdürlüğü ve Turyap  temsilcilikleri aracılığıyla satışa sunuyor. 


Turyap Akbank'ın 12 ildeki 29 ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satışa çıkardı. Satışa konu gayrimenkuller için teklif süreci devam ediyor. 


Akbank ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri; İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Eskişehir, Sakarya, Bursa, Kayseri, Hatay, İçel, Elazığ ve Konya'da yer alıyor.  Niteliği konut ve işyeri olan gayrimenkullerin satış fiyatları 607 bin TL ile 81 bin TL aralığında değişiklik gösteriyor. 


Gayrimenkulleri Turyap tarafından süratle değerlemeye tabi tutularak ekstra değerleme raporları hazırlanıyor ve muhammen bedellerin uygunluğu teyid ediliyor. 



Satış şartnamesi için tıklayın


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön